Ramele foto – cadouri pentru sora ta iubita

Nicio prietenie nu este mai puternica decat iubirea dintre doua surori, legatura ce nu poate fi destramata vreodata. Ati crescut impreuna si ati impartit zambete, lacrimi, ultima bucatica de ciocolata sau v-ati facut temele una alteia, iar acestea sunt doar cateva dintre amintirile dragi care va leaga. Din aceste motive si multe altele, nu ar trebui sa existe o ocazie speciala pentru a cauta cadouri pentru sora ta, prin care sa ii reamintesti ce inseamna pentru tine.

Surori idei de cadouri pentru surori
Fie ca prefera un anumit tip de parfum sau ii plac hainele vintage, cele mai frumoase cadouri pentru sora ta sunt cele de suflet, de care se leaga amintiri sau secrete pe care le stiti numai voi doua. Daca ai o fotografie cu tine si sora ta dintr-un moment important pentru voi, un cadou minunat pentru ea ar fi sa ii oferi o rama foto speciala in care sa incluzi si aceasta imagine.

rama foto cadouri pentru sora ta
Rama foto pentru surori

De asemenea, o rama foto cu fotografia voastra poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru sora ta, mai ales daca va aflati la distanta una fata de cealalta, din cauza serviciului sau a studiilor, iar aceasta va face ca ea sa se simta aproape de tine in fiecare zi, doar privind-o.
Pentru ca tu o cunosti cel mai bine, iti va fi usor sa alegi cele mai inspirate cadouri pentru sora ta, iar daca optezi pentru o rama foto, poti alege de pe ejuliana.ro un model special conceput pentru surori, cu mesaje de apreciere precum “ Always my sister, Forever my friend” .

Rama foto cadou pentru sora
Daca sora ta prefera obiectele decorative clasice si elegante, poti opta pentru o rama foto imprimata cu un text scris caligrafic si ghirlande. Daca ea prefera design-ul minimalist si iubeste culoarea roz, poti alege o rama foto in nuante de roz pal si alb, in care sa introduci o fotografie din copilarie cu voi doua.
Fie ca alegi o rama foto sau un obiect pe care si-l doreste de mult timp, darurile tale vor fi mereu cele mai frumoase cadouri pentru sora ta si reprezinta un semn de apreciere si pretuire.

Rama foto cadou pentru sora

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4 based on 6 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama foto pentru sora
Pret
Lei 59
Disponibilitate
Pre-Order Only

3 thoughts on “Ramele foto – cadouri pentru sora ta iubita

    • Juliana says:

      Buna ziua

      Preturile pentru produsele afisate in cadrul articolului le gasiti in magazinul online ejuliana.ro cu conditia ca ele sa mai fie e actualitate. Unele articole mai vechi din cadrul blogului, inca afiseaza produse care nu mai sunt de actualitate in magazinul fizic sau cel online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *