Rame si obiecte din portelan cu flori


Pentru pasionatele de rame si obiecte din portelan cu flori

Din pasiune pentru rame si obiecte din portelan cu flori, renumitul designer de decoratiuni interioare, Louise Tiler, a creat o colectie eleganta in care si-a pus amprenta prin stilul sau unic. Acest stil, iese in evidenta, in primul rand, prin culorile vibrante pe care le-a folosit. In al doilea rand, stilul lui Louise este deosebit prin faptul ca toate modelele ei sunt realizate manual, cu pasiune, multa migala si cu multa rabdare. Produsul final este extraordinar si incanta pe toata lumea!

Rame si obiecte din portelan cu flori.

Rame si obiecte din portelan cu flori.

Colectia lui Louise este impresionanta. A creat atat obiecte frumoase din portelan – cani, cescute, ceainice – cat si alte obiecte decorative, precum, albume foto, rame pentru fotografii. Detaliile sunt incredibile! Printul cu flori este extrem de bogat, iar culorile alese iti ridica instant starea de spirit. Sunt atat de frumoase, incat atunci cand le vezi, iti doresti sa le ai pe toate!


Rame si obiecte din portelan cu flori.

Rame si obiecte din portelan cu flori.

Mi se pare o idee frumoasa si faptul ca Louise s-a gandit si la crearea unor rame foto care sa se potriveasca cu obiectele din portelan. Personal, consider ca o rama pentru fotografii este un cadou frumos pentru cineva drag. Fotografia pe care o vei alege va aduce un zambet pe buze persoanei careia ii vei darui rama foto. Ii va aduce aminte, de asemenea, de un moment frumos petrecut impreuna. 🙂 Albumul foto, este si el foarte bine gandit pentru aceasta colectie, intrucat acesta poate deveni o adevarata carte a celor mai frumoase amintiri.

Citeste si:  Principii de baza in decorul Feng Shui

Rame si obiecte din portelan cu flori.

Trebuie sa recunosc faptul ca, din intreaga colectie, preferatul meu este acest ceainic simpatic. Imi plac mult culoriile vii, care ma duc cu gandul la primavara. De asemenea, iubesc si modul in care este realizat, avand acea cescuta eleganta dedesubt. Daca ar fi sa ii fac un cadou prietenei mele dragi, as alege, cu incredere acest ceainic!

Click AICI pentru a vedea un alt articol despre colectia lui Louise!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *