Rama verighete pentru miri placata cu argint

Rama verighete pentru miri.

Rama verighete pentru miri – o alegere eleganta si surprinzatoare de cadou de nunta

Fotografiile sunt cele mai frumoase moduri de a pastra amintiri pretioase de la ocazii cu adevarat speciale. O fotografie vorbeste cat o mie de cuvinte si readuce amintiri si sentimente puternice de care ne putem bucura mereu. Ceremonia nuntii este unul dintre cele mai bune exemple de momente pretioase pe care vrem sa le pastram mereu in suflet. O rama de fotografii de nunta va intregi acest sentiment frumos, iar rama verighete pentru miri este absolut perfecta pentru ca va surprinde in mod placut prin eleganta si rafinamentul ei.

De ce sa le daruiesti mirilor o rama in forma de verighete?

Aceasta rama verighete pentru miri are, in primul rand un design special. Rama este dubla, deci se pot aseza doua fotografii diferite din ziua cea mare a nuntii. Aceasta rama are o pretiozitate deosebita fiind placata cu argint si avand detalii precum inimioare, strasuri stralucitoare, iar argintul este in tonuri diferite: mat sau lucios. Proaspetii insuratei se vor bucura enorm de acest cadou, care serveste la pastrarea vie a celor mai frumoase amintiri.

Rama verighete pentru miri.

Rama verighete pentru miri vine in mai multe modele, toate la fel de elegante si de rafinate. Daca doriti sa oferiti un cadou mai complex, aceasta rama de fotografii se poate oferi impreuna cu alte cadouri deosebite, precum un set de cani pentru mire si mireasa realizate din portelan fin englezesc, o potcoava argintata aducatoare de noroc sau chiar un suport cu design elegant pentru pastrarea certificatului de casatorie.

cadouri pentru miri, Rama verighete pentru miri.

Asadar, rama verighete pentru miri este eleganta si rafinata si ii va impresiona, cu siguranta pe miri, indiferent daca alegeti sa o daruiti simplu, sau in combinatie cu alte cadouri la fel de frumoase.

Idei de cadouri pentru miri, Rama verighete pentru miri.

Rama verighete vine in mai multe modele si se poate comanda online, printr-un simplu click AICI, AICI si AICI.

Suna acum pe eJuliana

 

 

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 5 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama verighete pentru miri
Pret
RON 69
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *