Rama primul an pentru bebelusi Juliana

Rama primul an pentru bebelusi Juliana.ro

Rama primul an pentru bebelusi Bambino de la Juliana

Rama pentru primul an al bebelusilor de la Juliana magazin de cadouri Bucuresti

Rama primul an pentru bebelusi este un ”must-have” recomandat intotdeauna de Juliana, cand vorbim de cadourile sau ideile de cadouri de botez si prima zi de nastere.

Rama vine in diferite forme si marimi in functie de colectia din care face parte. Recunoastem modelele de rama pentru primul anisor de la Juliana pentru ca sunt placate cu argint iar spatiile pentru fotografii sunt ovale. Ramele foto pentru primul anisor din colectia Bambino  au dimensiuni mai mari, sunt crem si au spatii patrate sau dreptunghiulare pentru fotografiile bebelusului. Mai jos, puteti vedea una dintre ramele pentru primul an, din colectia pentru bebelus de 1 an de la Bambino.

Rama primul an pentru bebelusi Juliana
Rama primul an pentru bebelusi Bambino

Este important de mentionat ca, spre deosebire de celelalte rame foto pentru primul anisor, de la Juliana, rama multipla prezentata, se amplaseaza doar pe perete. Eleganta sa este data de nuantele de crem deschis combinate cu gri deschis si prezenta celor trei iconite placate cu argint.

Dupa cum ati putut remarca si in cadrul sectiunii video a acestui articol de blog, rama pentru primul an a bebelusului vine ambalata in cutie eleganta de cadou, marca Bambino by Juliana.

Rama primul an pentru bebelusi Juliana.ro

Fiecare spatiu de forma dreptunghiulara, marcat de modelul ”passepartout” al ramei de perete, corespunde fiecarei luni din primul an. In fiecare luna, cea mai frumoasa fotografie a bebelusului este montata in locul special destinat din aceasta rama foto pentru primul an, din colectia Bambino.

Spatiul cel mai mare, aflat in partea stanga revine fotografiei principale, fotografia de la prima zi de nastere.

Montarea fotografiile se face prin deschiderea panoului din spatele ramei. Clemele metalice se rasucesc la 180 de grade pentru deschidere. Inainte de a agata rama pe perete, asigurati-va ca aceste cleme sunt bine fixate.

Puteti alege aceasta rama foto multipla pentru a o oferi cadou de botez sau cadou pentru prima zi de nastere sau o puteti lua pentru bebelusului dvs.

Pentru a achizitiona aceasta rama pentru bebelusi vizitati magazinul eJuliana urmand linkul de mai jos: Rama bebelusi primul an

Alte modele de rama pentru primul an

rama primul an rama primul anRama primul an placata cu argint JulianaCadouri de botez cu ursuleti, Cadouri pentru primul an.Rama pentru primul an a bebelusului

Rama primul an cu ursulet si iepuras Colectia BC de la Julianarama pentru primul an, pusculita set perie si pieptene-cadou de botezRama foto dubla pentru primul an

Rama foto primul anRama pentru primul anisor BC cu ursulet si iepuras

Pentru a comanda aceasta rama foto pentru primul an al bebelusului, viziteaza magazinul online ejuliana.ro sau suna pentru confirmarea stocului, la numarul de telefon al magazinului, afisat mai jos:

suna magazin Juliana Ferdinand

Summary
Rama primul an pentru bebelusi Juliana
Title
Rama primul an pentru bebelusi Juliana
Description

Rama primul an pentru bebelusi este un ''must-have'' recomandat intotdeauna de Juliana, cand vorbim de cadourile sau ideile de cadouri de botez si prima zi de nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *