Rama pentru primul an a bebelusului

Rama pentru primul an a bebelusului

Rama pentru primul an a bebelusului Juliana

Rama pentru primul an a bebelusului este unul dintre acele cadouri care se fac cu ocazia primei zile de nastere a unui copilas. Ca si in cazul altor idei de cadouri pentru bebelusi, utile mai mult parintilor, rama pentru primul an face parte din categoria de cadouri utile pe care noi le recomandam pentru botez sau prima zi de nastere.

Cadouri de botez cu ursuleti, Cadouri pentru primul an.
Rama pentru primul an Button Corner

 

Pentru cine este necesara rama pentru primul anisor?

Pentru bebelusi? Si pentru ei, desi la implinirea varstei de 1 an, nu vor intelege nimic legat de aceasta rama. De fapt, ei nu inteleg notiunea de cadou, de aceea eu as numi cadourile care se ofera la prima zi de nastere, cadouri pentru parintii bebelusului.

Desigur, putem alege o multime de cadouri care se adreseaza direct bebelusului, nu neaparat si parintilor. Aici ma refer la jucarii in general. Daca avem si noi bebelusi sau am citit cate ceva despre bebelusii care implinesc 1 anisor, vom putea alege jucarioare potrivite pentru varsta lor. Trebuie sa va asigurati ca ceeace ati cumparat, se adreseaza bebelusilor de 1 an.

Totusi, este mult mai simplu, sa alegem cadouri pentru bebelusi care sunt, cel putin, acum, necesare mai mult parintilor. Rama pentru primul an a bebelusului este unul dintre acele cadouri inspirate pe care toti parintii ar trebui sa le primeasca la botez sau cel tarziu, la prima zi de nastere.Rama pentru primul an a bebelusului Cadouri de botez cu ursuleti.

Unde gasim Rama foto pentru primul an?

La Juliana, magazin de Cadouri Bucuresti, gasiti mai multe modele de rame foto pentru primul an pe care le puteti vedea aici: Rama foto pentru primul an.  Aceasta este doar una dintre cele mai noi, de aceea am hotarat sa-i facem si o prezentare video. Astfel, puteti vedea produsul asa cum este el in realitate. De multe ori, produsele au doar fotografii de catalog care nu sunt intotdeauna la fel de relevante ca cele facute produsului real, de pe raft. Pe langa fotografiile de catalog, la eJuliana se folosesc fotografiile facute ramelor pentru bebelusi, chiar in magazin. In plus, filmuletul va permite sa observati ca produsul este unul de calitate asa cum arata si fotografia originala.

Cadouri de botez cu ursuleti. Cadouri pentru botez

Puteti alege si un album foto pentru bebelusi in aceeasi nuanta de crem, pentru a-l oferi cu ocazia primei zile de nastere.

Puteti achizitiona rama pentru primul anisor din colectia Button Corner de la Juliana, prezentata in acest filmulet, vizitand magazinul online eJuliana.roSuna acum pe eJuliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama pentru primul an
Pret
Lei 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *