Rama pentru primul an al bebelusului tau

RRama pentru primul an al bebelusului

Rama pentru primul an al bebelusului tau din colectia Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului este una dintre cele mai cunoscute si mai populare idei de cadouri pentru bebelusi cand vine vorba de botez sau prima zi de nastere. Ea nu ar trebui sa lipseasca din nici o familie care tocmai s-a marit cu o fetita sau un baietel. Pentru ca fiecare fotografie a bebelusului, inseamna o amintire pretioasa care merita sa fie pastrata pentru mult timp, avem nevoie de o rama foto exact pentru acest lucru.

Rama pentru primul an al bebelusului

Fiecare moment, fiecare fotografie cu bebelusul merita un loc special. Cand spun ”special”nu ma refer la telefonul, cardul de memorie al aparatului foto, fisierele de fotografii din desktopul sau laptopul dvs. Da, e bine sa faceti multe fotografii si sa le pastrati si in format digital. O fotografie prinde viata daca este inramata si pusa undeva unde poate fi admirata.

Rama foto pentru primul an colectia Juliana
Rama foto primul an Juliana Cod:1147, Pret:109lei

Pentru un bebelus, este importanta rama pentru primul an pentru ca aici puteti monta doisprezece dintre cele mai frumoase fotografii facute in fiecare luna a primul anisor. Stim ca aveti multe fotografii. Cardul de memorie al aparatului foto sau al telefonului  este plin cu fotografii care surprind momente inedite cu bebelusul dvs. Asigurati-va ca pastrati cate una din fiecare luna a primului anisor! Mergeti la un centru foto si puneti fotografiile respective pe hartie. Desigur, puteti folosi oricand o imprimanta foto daca aceasta scoate fotografii de calitate. Puteti sa achizitionati o imprimanta foto special pentru fotografiile bebelusului. Acum, puteti gasi imprimante foto care scot fotografii de calitate comparabila cu cele facute la centrul foto.

Rama foto pentru primul an colectia Juliana

Rama foto pentru primul an al bebelusului poate fi amplasata pe birou dar si pe perete. Pe spate este  dublata de catifea fina

Rama foto pentru primul an colectia Juliana
Rama primul an Juliana 148, Pret:79lei

Rama pentru primul an Juliana

In centru, rama are un spatiu oval mai mare unde puteti monta fotografia de la prima zi de nastere

Rama foto pentru primul an colectia Juliana

Pe spate, rama foto este dublata de material textil, fin, catifea gri. O puteti amplasa pe perete sau pe birou in pozitie verticala. Pe fata, rama bebelusului este placata cu argint, in doua tonuri, mat si lucios

Rama foto pentru primul an colectia Juliana
Rama foto primul Juliana 3956

Rama foto pentru primul an colectia Juliana

Rama primul an Cod:3956, Pret:119lei

Cumpara

Pentru a vedea mai multe modele de rame pentru primul an, vizitati magazinul online eJuliana.ro

Pentru a comanda telefonic sau a rezerva o rama foto pentru primul an al bebelusului la magazinul Juliana din bvd. Ferdinand 103, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon : 0785 232 325 !

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 7 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama pentru primul an colectia Juliana
Pret
Lei 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *