Rama pentru miri ca dar de nunta

Cand vine vorba de cele mai frumoase momente din viata noastra, cu totii ne dorim sa le pastram ca amintire intr-un loc special din caminul nostru. Chiar daca astazi aproape totul este digitalizat, inclusiv fotografiile, nu s-a descoperit inca o forma mai potrivita si mai eleganta de a conservare a unei amintiri frumoase decat prin inramarea unei fotografii care sa surprinda momentul respectiv. Iar pentru ca nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata unui om, putem sa cadem deja de acord asupra faptului ca o rama pentru miri poate fi un dar de nunta inedit.

rama foto pentru miri
Cum alegem o astfel de rama foto de nunta
Nu orice rama foto poate fi oferita drept cadou de nunta. In primul rand, aceasta trebuie sa se diferentieze prin textura, culoare, sau prin diferite metode de personalizare (ex.: urari sau mesaje specifice nuntilor).

rama pentru miri verighete

Forma ramei poate fi dreptunghiulara, rotunda sau patrata, dar nu putem exclude nici alte forme mai indraznete atata timp cat rama pentru miri isi pastreaza celelalte elemente distinctive.
Cat costa o rama foto pentru miri

Rame de nunta pentru mire si pentru mireasa.
Tot in functie de elementele enumerate mai sus variaza si preturile acestor ramelor. Cert este ca nu exista un pret prea mare sau un pret prea mic pe care il poti plati pentru o astfel de rama. Totul tine de cat de mult esti dispus sa investesti, dar si de cat de complexa iti doresti sa fie rama pentru miri.

Cadouri pentru nunta. rama pentru miri

De ce am opta pentru o rama foto?
Nu exista niciun argument imbatabil care sa te convinga de faptul ca rama foto este darul perfect pentru miri. Cu toate acestea, nu putem sa nu mentionam cateva dintre avantajele care vin la pachet cu aceasta idee de cadou.

Cadou de logodna rama foto in forma de pahare de sampanie

 

Pe langa faptul ca sunt extrem de accesibile din punct de vedere al pretului, ramele foto se mai bucura de un avantaj important: numarul mare de modele din care poti opta. Fiind un cadou de nunta care se practica la o scara larga , pe site-ul nostru eJuliana.ro vei gasi foarte multe modele de rame foto pentru miri care sa-ti placa.

Idei de cadouri pentru miri

 

Poti vedea rama foto si in acest filmulet special pentru cei care nu pot ajuge intr-un magazin Juliana. Te poti bucura de experienta de a vedea rama ”in realitate” fara ca sa fie nevoie sa mergi neaparat la Juliana magazin de cadouri din Bucuresti. Pentru a achizitiona rama de nunta  ”Wedding” vizitati aceasta pagina a magazinului eJuliana!

Suna la numarul de telefon de mai jos pentru a comanda rapid telefonic!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama pentru miri
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *