Rama foto verighete pentru miri

Rama Foto Verighete Pentru Miri – Cununie Si Aniversare

Rama foto verighete pentru miri este una dintre cele mai frumoase modele de rame dedicate cuplurilor. Poate fi oferita separat sau impreuna cu alte cadouri pentru miri, la nunta sau la cununia civila.

Sunteti invitati la nunta sau la cununia civila? Trebuie sa cumparati un cadou mirilor, nu ? Desigur! Nu puteti merge la o nunta, cu mana goala! Alegeti ceva deosebit pentru cei doi miri! Doar mergeti la o nunta!

Citeste si:  Cand E Bine Sa Oferi Bani Cadou?

Alegerea unui cadou de nunta nu este usoara, de cele mai multe ori chiar daca ii cunoasteti pe cei doi. Asta pentru ca sunt atatea variante de fiecare data, de unde puteti alege.

Rama foto verighete pentru miri suport certificat set argintat

Numai la Juliana, in colectia de cadouri de nunta avem o multime de cadouri care pot fi oferite cu aceasta ocazie speciala din viata mirilor.

Rama foto verighete pentru miri suport certificat set argintat

Prezentarea cadoului de nunta trebuie sa fie una deosebita. Va recomandam cadouri pentru miri, prezentate in cutii elegante, din colectiile Premium, de la Juliana!

 

 

 

rama pentru miri verighete, Rama verighete pentru miri.
Rama foto verighete pentru miri, un cadou de nunta inspirat.

Astazi, Juliana va propune o rama foto verighete pentru miri, exact pentru aceasta ocazie speciala. Este vorba de o rama foto, placata cu argint, in forma de verighete, prinse una de cealalta cu mesajul pe care cu toti il cunoastem:

Citeste si:  De ce sa alegi o consola de perete?

”With this ring I thee wed…”  Cu acest inel te iau in casatorie…  stiti restul.

rama foto verighete spate

Daca aveti de facut un cadou unui cuplu sau mergeti la o nunta si vreti sa oferiti darul dvs, cu siguranta, aceasta rama foto din colectia englezeasca ”The Juliana Collection”,  va placea mirilor! Rama foto verighete este frumos ambalata, intr-o cutie de cadou eleganta din colectia de cadouri de nunta Juliana.

Asa cum mentionam in primul paragraf al acestui articol, puteti oferi rama foto verighete pentru miri separat sau impreuna cu alte cadouri de nunta recomandate.

Rama foto verighete pentru miri Sunt doua modele de rame foto in forma de verighete. Ambele sunt argintate, insa sunt cateva detalii care le deosebesc.

Modelul de rama verighete, inscriptionata cu mesaj, este desigur, recomandata a fi oferita cadou mirilor la cununia civila sau la nunta.

Alte idei de cadouri de nunta care includ rama foto verighete pentru miri

Aveti nevoie de idei de cadouri de nunta sau cununia civila. Hai sa vedem cu ce idei de cadouri de nunta, putem sa va ajutam de data asta!

Idei de cadouri pentru miri, Rama verighete pentru miri.

O combinatie inspirata de cadouri pentru miri din colectia argintata Juliana. Avem o rama foto in forma de verighete, un suport pentru certificat si o potcoava, talisman de noroc.

O potcoava norocoasa frumos ambalata in cutie eleganta sau un set de pahare inscriptionate cu mesaje pentru miri. Nu-i de ajuns? Mai vreti si alte idei? Ce zice de un set de tort cu paleta si cutit de tort, ambele placate cu argint si cu manere in facute din inimioare unite.

Citeste si:  Casete pentru bijuterii cu fluturi

Cadou de nunta perfect

Rama foto verighete neinscriptionata poate fi oferita atat mirilor drept cadou de nunta cat si in alte ocazii importante pentru cupluri, precum aniversarea casatoriei.

cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana

Pentru a achizitiona una dintre cele doua modele de rama foto verighete pentru miri, vizitati magazinul nostru online eJuliana.ro, la sectiunea dedicata ramelor foto de nunta!

comanda acum 0785232325

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *