Rama foto pentru miri

rama de nunta suport certificat miri

Rama foto pentru miri este un cadou de nunta special din colectia Juliana

Inca nu stii ce cadou de nunta sa cumperi? Ce poate fi mai inspirat si mai elegant decat o rama foto pentru miri Amore de la Juliana? Astazi am ales cateva modele de rama foto pentru miri care cu siguranta iti vor placea.
Nici o nunta nu poate fi perfecta fara acele momente speciale pe care vrei sa le surprinzi si sa le pastrezi pentru totdeauna?

rama-foto-de-nunta
Ca sa-ti pastrezi momentele memorabile de la nunta ai nevoie de rame foto, nu orice fel de rame ci unele speciale pe care le gasesti doar la Juliana.

rama-foto-nunta-miri-WG470

Iata o rama foto pentru miri care se poate pune pe birou.Cu un finisaj retro de exceptia, rama foto tripla este decorata cu litere volumetrice Mr&Mrs Domnul &Doamna.Fotografiile care se monteaza au dimensiunile 10×10 respectiv 10x15cm.Rama multipla poarta semnatura Amore by Juliana.

rama-foto-together

Cutia in care este ambalata rama foto pentru miri este cu adevarat eleganta, special pentru a oferi un cadou de nunta cu totul si cu totul special.

Rama de nunta cu inimioara

Fiecare nunta este un moment unic in viata ta si momentele unice au nevoie de rame foto speciale in care sa pui fotografiile cele mai frumoase.

Rama foto inimioara
Orice fotografie poate fi frumoasa dar o fotografie de nunta speciala are nevoie de o rama foto care sa o puna in valoare. Daca nu ai gasit deja un cadou pentru miri, ofera-le aceasta rama foto cu trei spatii pentru trei fotografii de la nunta.

rama pentru miri Cadouri pentru cupluri

O rama foto de nunta din colectia Amore de la Juliana este atat de speciala incat le va aminti de tine de fiecare data cand o vor vedea pe birou sau pe perete.Rama foto ”Together se monteaza pe perete si include trei spatii pentru trei momente unice de la nunta.Literele volumetrice care formeaza cuvantul ”Together” lasa sa se vada peretele din spatele tabloului rama multipla.

rama pentru miri verighete, Rama verighete pentru miri.

Rama foto de nunta ”Wedding” pentru perete. O rama foto sau un tablou?Aceasta nu este o simpla rama foto de nunta.Avem de fapt, trei rame foto de nunta, puse impreuna intr-un cadru ”ivoir” decorat la baza cu cuvantul englezesc pentru ”Nunta” -”Wedding”. Aceasta rama foto de nunta este cel mai frumos cadou pe care il pot primi de la tine tinerii casatoriti cu ocazia celui mai important moment din viata lor.

rama foto pentru miri,cadouri pentru cupluri

Rama foto dubla pentru miri.Fiecare dintre cele doua rame foto de nunta, prinse intre ele cu balamale metalice, este decorata cu cate o inimioara decupata in partea superioara.

rama de nunta suport certificat miri

Ramele foto pot fi cadouri de nunta extraordinare daca le-ai gasit la noi!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama suport de certificat cadou pentru miri
Pret
lei 238

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *