Daruieste un cadou de botez inspirat: rama foto pentru bebelusi

Un obiect decorativ este un cadou de botez inspirat, intrucat camera bebelusului va fi inviorata cu fotografii surprinse in momente unice. Amintiri precum: botezul, primul dintisor al copilului, petrecerea de taiere a motului, prima imbratisare a mamei si a tatalui, merita sa fie surprinse in fotografii! Nimic nu se compara cu amintirea frumoasa pe care ne-o aduce o fotografie si cu zambetul larg pe care ni-l provoaca acel sentiment de bucurie!

Cadou de botez.

Ce va recomandam noi: o rama de fotografii cu adevarat speciala. Un cadou de botez inspirat trebuie sa fie atat placut, cat si util, iar aceasta rama foto va fi un obiect de decor care se va incadra perfect in camera bebelusului! Aceasta rama este absolut adorabila, fiind decorata cu litere care formeaza cuvantul „baby”. Este prevazuta cu patru locuri speciale pentru fotografii (in fata si in spate), fapt care permite crearea unei povesti de neuitat prin intermediul fotografiilor.

Cadou de botez.

Un aspect important este sistemul elegant si discret de inchidere a ramelor pentru fotografii. Fiecare rama se inchide cu o bucatica de lemn care devine invizibila in momentul inchiderii. Culoarea alba a acestui obiect de decor ofera o eleganta aparte si rama in sine se potriveste de minune in camera bebelusului! Acesta este un cadou de botez inspirat de care fericitii parinti se vor bucura extrem de mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *