Rama de nunta tripla Wedding Juliana

Rama de nunta tripla Wedding Juliana

Rama de nunta din colectia de cadouri pentru miri de la Juliana este una dintre cele mai inspirate idei pe care vi le recomandam pentru acest sezon.

rama foto pentru miri,cadouri pentru cupluri

Rama de nunta tripla ”Wedding” din colectia de cadouri pentru miri Juliana

Realizata din fibre de lemn, rama pentru miri include trei spatii pentru cele mai frumoase fotografii de nunta. Imediat sub fotografii, cuvantul ”Wedding” este decupat in relief pentru a accentua eleganta ramei de perete. Avem trei rame foto intr-una singura. Fiecare spatiu pentru fotografii de nunta este delimitat de formatul tip ”passepartout”, realizat  in aceeasi nunta calda de crem. Spatiul central al ramei este destinat unei fotografii, cu dimensiunile 10x15cm iar cele doua spatii: stanga- dreapta, sunt destinate unor fotografii cu dimensiunile 10x10cm.

Rama foto, album foto de nunta,cadouri deosebite de nunta
Rama si album foto de nunta

Un album foto pentru miri poate intotdeauna sa insoteasca rama de nunta, ca o completare a cadoului sau pur si simplu, pentru ca este util celor doi. Albumul foto in cutie, este decorat cu literele tridimensionale care formeaza abrevierile pentru cuvintele Domnul si Doamna, respectiv ”Mr&Mrs”. Frumos decupate si aplicate in partea de jos, literele 3D sunt intr-o nuanta putin mai inchisa, pentru a crea contrastul necesar. Decorate in stilul vintage caracteristic colectiei, cele doua grupuri de litere care marcheaza cele doua cuvinte, Mr& Mrs, sunt puse in asa fel incat sa fie vazute pe fondul fotografiei din spate.

Citeste si:  Caseta pentru amintirile bebelusului cu sertarase

Idei de cadouri pentru miri

Putem combina rama de nunta cu o multime de alte cadouri de nunta, chiar si din gama celor placate cu argint. Pe langa cutiile elegante in care vin ambalate, colectia de nunta din care fac parte toate aceste cadouri pentru miri, este elementul lor comun. Astfel, putem lua o potcoava de nunta si un suport pentru certificat, pentru a face o combinatie inspirata. Potcoava norocoasa pentru miri, placata cu argint in doua tonuri,  este decorata cu doua verighete intrepatrunse, marca a colectie noastre.

Idei de cadouri pentru miri, Rama de nunta

Un set de cani pentru miri, inscriptionate cu mesaje amuzante pentru cuplu poate fi o alta alegere reusita pe care o puteti face. Fiecare cana de cafea este inscriptionata diferit. Cana destinata barbatului este inscriptionata: The Boss sau ”Seful” iar cana de portelan fin destinata femeii, este inscriptionata :”The Real Boss”, ”Adevaratul Sef”.

rama foto pentru miri, Rama de nunta
Rama foto de nunta Wedding

Desigur, puteti oferi aceasta rama de nunta drept cadou pentru miri si separat pentru ca vine ambalata in cutie eleganta intr-o nuanta calda de crem. Pentru a achizitiona rama ”Wedding”, vizitati magazinul online eJuliana aici!Suna acum pe eJuliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *