Pusculita trasura Cenusaresei pentru fetite

Pusculita trasura cenusaresei.

Pusculita trasura Cenusaresei, un cadou minunat de botez pentru fetite

Acest cadou de botez este unul de poveste. Orice fetita si-ar dori sa primeasca o pusculita trasura Cenusaresei, care sa ii aminteasca mereu de povestea magica si fermecatoare din copilarie. Desigur ca in cazul cadoului de botez, de aceasta pusculita se vor bucura mai intai proaspetii parinti, insa cadoul in sine se va pastra la fel de frumos pentru multi ani de acum incolo pana cand fetita va fi destul de mare sa inteleaga insemnatatea acestuia. Pusculita trasura Cenusaresei este cu adevarat deosebita, atat prin designul elegant, cat si prin intrebuintarea acesteia.

Pusculita trasura Cenusaresei, un cadou care va aduce mereu aminte de povestile din copilarie…

Pusculita are, in primul rand, un design elegant si rafinat. Acest obiect cu adevarat pretios este placat cu argint si are o stralucire aparte. Pusculita va aduce mereu aminte de povestile pe care mama i le spune fetitei inainte de culcare. Povestiile copilariei vor ramane vii, iar fetita isi va aduce aminte cu drag de acele clipe magice alaturi de mama.

Cadou pentru fetita de poveste, Pusculita trasura cenusaresei.

Avand un design elegant realizat cu atat de multa migala, pusculita va fi un obiect de decor absolut fermecator. Aceasta isi va gasi cu multa usurinta un loc in camera fetitei si va atrage, cu siguranta toate privirile. Pentru un cadou destinat bebelusilor puteti sa oferiti aceasta pusculita alaturi de alte obiecte deosebite.

Citeste si:  Cani de portelan deosebite pe care vi le recomandam

Pusculita trasura cenusaresei.

Pusculita trasura Cenusaresei se va potrivi foarte bine alaturi de un suport pentru certificatul de nastere cu design elegant. Suportul este si el placat cu argint. Un set de casetute pentru prima bucla de par si primul dintisor, tot in forma de caleasca, va intregi frumos acest cadou. De asemenea, la fel de potrivit este si un cadou simplu pe aceeasi tematica, format doar din pusculita in forma de dovleac si din trasura care va pastra motul si primul dintisor al fetitei.

suna comanda

Pusculita trasura cenusaresei.

Daca doriti sa comandati online pusculita trasura cenusaresei, puteti face acest lucru printr-un simplu click pe butonul de mai jos.

Cumpara

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Pusculita trasura Cenusaresei
Pret
RON 179
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *