Principii de baza in decorul Feng Shui


Principii de baza in decorul Feng Shui

Daca iei in considerare decorul feng shui pentru casa ta, ar trebui sa stii cateva lucruri importante mai intai. Sa-ti decorezi casa in stil Feng Shui este total diferit fata de orice alt tip de amenajare si decor.

Primul lucru pe care trebui sa-l faci este sa-ti pregatesti casa pentru noul “look”. Chiar daca pare evident, este important sa realizezi inca de la inceput faptul ca, in decorul Feng Shui, nu conteaza cat de bine arata noua canapea, conteaza doar sa respecti principiile de design Feng Shui.

Stil feng shui acasa decor feng shui
De unde incepi
Primul lucrul pe care trebuie sa-l iei in calcul este modul in care vei putea sa-ti cresti chi-ul. Aplicarea principiilor de baza Feng Shui nu te va costa nimic in plus in afara de timpul pe care il vei petrece facand aceste schimbari in casa ta.


Birou feng shui decor feng shui

 
Curatenia generala
Cel mai important punct de plecare este curatenia generala. Acest lucru este vital pentru mentinerea unei stari pozitive si armonioase care sa corespunda noului tip de design si decoratiunilor Feng Shui.
Pentru ca lumina este un element de baza in Feng Shui, poti sa incepi cu spalatul meticulos al geamurilor. Energia chi se misca inauntru si inafara casei tale, iar daca geamurile sunt murdare, chi-ul ramane blocat fie interior, fie in exterior.

Citeste si:  Idei originale de cadouri pentru bunici

decor feng shui decoratiuni in stil feng shui
Organizarea
Pentru orice obiect din casa ta trebuie gasit un loc in care acesta iti este cel mai util. In cazul obiectelor care nu-ti sunt de folos, cel mai bine ar fi sa renunti definitiv la ele. Te vei simti mult mai bine cand iti vei vedea casa organizata din toate punctele de vedere. Pe langa faptul ca va favoriza reinnoirea chi-ului, o buna organizare te va ajuta si sa fii mai eficient in activitatile tale zilnice.

Feng shui acasa
Repararea si inlocuirea unor obiecte casnice
Un alt concept de baza in Feng Shui se refera la faptul ca toate instalatiile, usile, geamurile si echipamentele din casa trebuie sa se afle intr-o stare buna de functionare.

decorul feng shui in baie

Daca ai o chiuveta din care picura apa, ar fi bine s-o repari in cel mai scurt timp. Acest picurat inseamna o anumita cantitate de apa irosita care, in Feng Shui, iti poate provoca o mare risipa de bani.

decor feng shui Bucatarie in stil feng shui
Acestea ar fi principalele lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa optezi pentru un decor in stil Feng Shui fara sa faci vreo investitie suplimentara.

Desigur, obiectele de decor Feng Shui sunt cel putin la fel de importante, deci incearca sa pui cativa bani deoparte si pentru o fantana Feng Shui sau un bol tibetan. Altei idei inspirate pe care le poti folosi pentru decorul feng shui, poti gasi si in alte articole din cadrul Juliana.ro.

Citeste si:  Set de ceai din portelan chinezesc!

Pentru a comanda cadouri feng shui intra in magazinul nostru online la categoria dedicata cadourilor orientale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *