Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui pentru pasionati

Arta Feng Shui si principiile de baza

Feng Shui este stiinta chinezeasca cea mai populara, care gaseste solutii de a trai intr-o perfecta stare de armonie si de echilibru cu mediul care ne inconjoara cu scopul de a avea parte de mult noroc in viata. Feng Shui propune anumite tehnici de aranjare a spatiului in care traim si este, in acelasi timp, o metoda de organizare a imprejurimilor si a mobilei in propria locuinta. Datorita atmosferei minunate care se poate obtine, Feng Shui a fost rdicat la rangul de arta. Iata cinci principii de baza legate de arta Feng Shui, care te vor face sa intelegi mai bine despre ce anume este vorba si cum functioneaza.

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

1. Arta Feng Shui functioneaza pe principiul unor linii energetice

Arta feng Shui a devenit din ce in ce mai populara in zilele noastre pentru ca multi dintre noi ne dorim sa traim intr-o armonie deplina atat acasa, cat si la birou. Feng Shui ne invata cum putem sa traim frumos si in armonie cu mediul pamantului si liniile sale energetice. Momentul ideal este atunci cand fortele naturii se echilibreaza perfect. In arta Feng Shui se spune ca in atmosfera exista multe linii energetice invizibile, dar foarte puternice. Aceste linii energetice se clasifica in linii favorabile si in linii care sunt daunatoare. Tot aceste linii sunt responsabile de aducerea armoniei, sanatatii si a prosperitatii sau, din contra, dezacord, boala, saracie. Specialistii Feng Shui sunt cei care ne invata cum putem sa exploatam si  sa acumulam liniile energetice care sunt favorabile intr-un mod ingenios.

Citeste si:  Cum sa mananci sanatos cand nu ai timp?

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

2. Feng Shui se bucura de popularitate in Occident

Iar acest motiv se datoreaza faptului ca din ce in ce mai multi oameni constientizeaza importanta unei abordari filosofice si culturale asupra universului, pe care stiinta traditionala chineza o conceptualizeaza. Oamenii au inceput sa constientizeze existenta mai multor cai si metode alternative de a privi universul. Mai mult, ei au inteles, de asemenea, modul de miscare si de functionare al energiei si felul in care aceasta afecteaza bunastarea noastra. Privit in acest fel, Feng Shui-ul poate fi studiat drept arta intelegerii spiritualitatii sufletului uman si al mediului care ne inconjoara.

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

3. Feng Shui nu necesita renovari de mare anvergura

Sunt sigura ca primul gand pe care l-ati avut a fost legat de posibilele renovari care ar trebui facute. Un practician Feng Shui bine pregatit va fi capabil sa gaseasca intotdeauna un mod putin costisitor prin care vor fi combatate “sagetiile cu venin” si prin care Feng Shui – ul bun va fi activat. De foarte multe ori s-a dovedit faptul ca o schimbare mica si subtila in ceea ce priveste modul in care stam asezati sau felul in care dormim poate avea un mare efect asupra norocului nostru. Liniile energetice s-au dovedit a fi extrem de fine, iar schimbarile Feng Shui nu necesita sa fie de mare amploare pentru a functiona foarte bine.

Citeste si:  Rezolutii de anul nou

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

4. Putem avea garantia ca Feng Shui functioneaza intotdeauna!

Acest lucru este valabil numai daca Feng Shui este practicat corect. El asigura imbunatatirea vietii si a situatiei de la munca. Feng Shui nu este, insa, o solutie magica pentru toate problemele din viata noastra, el reprezentand numai o treime din trinitatea norocului nostru. S-a dovedit de nenumarate ori ca daca o locuinta se bucura de un Feng Shui cu adevarat bun, cei care locuiesc in ea devin din ce in ce mai ocupati. Li s-au oferit multe ocazii de a-si spori viata sau de a-si imbunatati venitul considerabil. Secretul consta, deci, in crearea propriului noroc al omenirii in timp ce profitam de anumite ocazii si acceptand o sansa.

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

5. Nu este necesar sa apelam intotedeauna la un maestru

Desi un maestru ar putea sa aiba o influenta mare asupra felului in care invatam aceasta arta a Feng Shui-ului, putem invata si singuri foarte usor datorita informatiilor care se gasesc peste tot, in carti sau pe internet. Aceasta va fi o activitate distractiva si, cu siguranta, foarte satisfacatoare. Cu toate acestea, experienta practica imbunatateste performanta in acest domeniu. Din acest punct de vedere este bine sa consultam un practician mestru Feng Shui. Este important sa alegem un maestru foarte bine informat si cu experienta pentru a fi si noi informati asa cum se cuvine.

Citeste si:  Sunetul pur al unui Bol cantator tibetan

Top 5 principii de baza care tin de arta feng shui

Asadar, acesta a fost top 5 principii de baza ale artei Feng Shui care vin cu scopul de a intelege mai bine tainele acestei arte minunate.

Pentru a comanda cadouri feng shui pentru pasionati, intra in magazinul nostru ponline eJuliana.ro la sectiunea special dedicata cadourilor orientale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *