Primul an de liceuPrimul an de liceu – primele experiente pe care le traiesti cu adevarat

Pentru multi dintre noi primul an de liceu inseamna primele legaturi si prietenii pe care le-am legat pe viata cu persoane pe care nu le mai vedem departe de noi de acum inainte.

Primul an de liceu inseamna primii pasi facuti de unul singur intr-un oras mare si necunoscut in intregime, fara parinti si atentia lor pe care o aveai la fiecare pas facut.


Primul an de liceu inseamna multe experiente inedite, dar si primii pasi spre maturitate si spre o lume noua.

Primul an de liceu poate fi deopotriva primul an in care esti cu adevarat tu sau primul an in care nu mai esti tu. Daca esti confortabil cu tine si cu felul tau de a fi, primul an de liceu iti va da posibilitatea sa te dezvolti si sa evoluezi fix asa cum iti doresti.

Daca vrei sa lasi aparenta unei altfel de persoane si personalitati decat esti de fapt, primul an de liceu este perfect sa te dezvolti si sa te diferentiezi.
Primul an la liceu este plin de schimbari si confruntari cu tine si cu cei din jurul tau. Primul an de liceu inseamna multe provocari. Treci dintr-un mediu cunoscut, cu colegi si prieteni care ti-au fost aproape 8 ani de zile, cu profesori pe care ii cunosti, la un mediu unde singurul lucru in comun este ca toti elevii sunt debusolati si nu reusesc sa retina in intregime numele colegilor lor.

Citeste si:  Cadou pentru profesor, la sfarsit de an

Primul an de la liceu inseamna acomodare cu tine si cu cei din jurul tau, dar si depasirea limitelor de orice fel. Este momentul in care poti sa te afirmi, pentru ca nimeni nu stie cum erai tu inainte de a fi aici.

Poti sa fii o persoana cu totul diferita, sa iti dai mai mult silinta sa inveti sau sa incerci sa ii impresionezi pe colegii tai de clasa si de liceu.

Cum invatam mai usor pentru examene? Primul an de liceu

Primul an de la liceu te poate lasa cu mici dezamagiri cand vei realiza ca nu toate lucrurile sunt asa cum ti-ai imaginat. Cand vezi colegi pe care nu ii intelegi si cu ale caror idei nu rezonezi, cand vezi profesori care nu isi dau suficient interesul, desi ar trebui sa faca asta.

Primul an de liceu te va impinge la primul chiul si poate la prima tigara fumata. Oricum ar fi, primul an de liceu inseamna primul pas spre maturitate si viata. De aici inainte va fi vorba doar de responsabilitati.

Sumar
Primul an de liceu – primele experiente pe care le traiesti cu adevarat
Nume Articol
Primul an de liceu – primele experiente pe care le traiesti cu adevarat
Descriere
Pentru multi dintre noi primul an de liceu inseamna primele legaturi si prietenii pe care le-am legat pe viata cu persoane pe care nu le mai vedem departe de noi de acum inainte.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *