Potcoava norocoasa pentru miri cadou de nunta Juliana


Potcoava norocoasa pentru miri cadou de nunta Juliana

Potcoava norocoasa pentru miri este un cadou de nunta foarte popular dar si un talisman de noroc si protectie pe care oamenii il ofera celor doi insuratei.

Oamenii  au apelat dintotdeauna la simboluri, amulete si talismane pentru a le purta noroc. Multi cred  ca aceste simboluri care apar in forma unor talismane si amulete folosite acasa , la serviciu, sau in masina, sunt forme de protectie impotriva fortelor negative care-i pot impiedica sa aiba noroc.Potcoava norocoasa pentru miri
Desi nu toti oamenii se dau in vant dupa aceste talismane de noroc sau nu recunosc ca le place ideea de talisman, majoritatea poarta cel putin unul.

Potcoava norocoasa pentru miri
Unul dintre cele mai cunoscute talismane este trifoiul cu patru foi, planta considerata norocoasa si la noi.
Se spune ca potcoava norocoasa este ca si frunza de trifoi, un simbol de bun augur . Ea simbolizeaza ceva pozitiv : protectie, noroc, bogatie si abundenta.

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava este, in primul rand, un simbol de noroc dar si de protectie. Ea trebuie sa existe in fiecare casa. Tocmai din acest motiv se ofera in dar atunci cand cineva se muta in casa noua, deschide o afacere sau se casatoreste.Potcoava norocoasa de nunta cu lebede.
Potrivit credintei populare, potcoava este un talisman de noroc si mai puternic atunci cand este asezata cu capetele in sus de aceea potcoava de alama de la Juliana este prinsa la cele doua capete cu un snur rosu.

Citeste si:  Cadou de Craciun pentru iubit

Potcoava norocoasa de nunta
Deasemenea se spune  ca potcoava norocoasa se atarna de usa casei sau de tocul usii pentru a aduce norocul si pentru a indeparta raul.
Desi cadourile care contin simbolul trifoiului norocos sau potcoava norocoasa, se pot oferi tot timpul anului, cel mai adesea ele sunt oferite la inceput de drum, cand pornim intr-o calatorie, cu ocazia casatoriei, cadouri de casa noua, marturii de nunta si marturii pentru botez pentru a purta noroc micutului etc.

Desigur, ele sunt idei minunate de cadouri de martisor, idei de cadouri feng shui si recomandari pentru cei care sunt pasionati de talismane si semnificatia lor.

Idei si recomandari de cadouri care includ potcoava norocoasa pentru miri

Album foto, potcoava si suport pentru certificat cadou pentru miri
Album foto, potcoava si suport pentru certificat cadou pentru miri

Un cadou de nunta inspirat include o rama foto, un suport pentru certificat si o potcoava norocoasa.

cadouri pentru miri
Rama cu inimioare, potcoava norocoasa si suport pentru certificat de nunta

Caseta de nunta, potcoava norocoasa si rama foto cu verigheteRama de nunta, caseta miresei si potcoava argintata decorata cu verighete, colectia Juliana.

Pentru a comanda cadouri cu potcoava norocoasa pentru miri, viziteaza magazinul nostru online eJuliana.ro, la sectiunea de nunta! Pentru rezervari, detalii legate de produse, comenzi telefonice directe, suna la numarul de telefon afisat mai jos:

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
3.5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Potcoava pe ntru miri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *