Potcoava norocoasa de nunta


Potcoava norocoasa de nunta argintata din colectia pentru miri

Potcoava norocoasa de nunta este un cadou simbolic pentru miri, incarcat cu semnificatii de noroc si urari de bine. Dupa parerea mea, un cadou pentru miri, cu un simbol special, este cea mai buna alegere pentru cununia civila si nunta.

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava de nunta argintata, cadou special dedicat mirilor

Cadoul pentru miri trebuie sa aiba atat un aspect deosebit, cat si o poveste, un mesaj o urare si mai ales o semnificatie speciala, in spate. Intocmai, din acest motiv, eu as oferi o potcoava norocoasa de nunta.

Cadoul de nunta care include si o potcoava argintata are o insemnatate ascunsa, fiind simbolul norocului. Prin acest cadou mirii se vor bucura de mult noroc in casnicie.

Potcoava norocoasa va fi, cu siguranta, apreciata de proaspetii insuratei! Alaturi de o urare de bine, acest cadou va crea o amintire deosebit de frumoasa din ziua speciala a nuntii.

 

Potcoava norocoasa de nunta – o multime de modele interesante din care poti sa alegi!

Potcoava norocoasa pentru miri, Potcoava norocoasa de nunta
Potcoava norocoasa de nunta, decorata in doua tonuri, cu doua verighete in relief

Vestea buna pentru acest cadou este ca exista o multime de modele frumoase din care poti sa alegi! Astfel, potcoava ta preferata poate sa fie cea placata cu argint si decorata cu strasuri.

Potcoava norocoasa de nunta cu lebede.

Potcoava norocoasa decorata cu doua lebede, simbol de noroc pentru miri

De asemenea, poate te va incanta cea inscriptionata cu mesajul „Good Luck” si decorata cu doua lebede. Chiar si potcoava cu suport are farmecul ei, fiind deosebit de eleganta si de rafinata. Inainte sa alegi una dintre aceste modele, gandeste-te care ar fi cea mai potrivita pentru insuratei.

Citeste si:  Rama si suport bijuterii Sophia pentru doamne si domnisoare

Potcoava norocoasa de nunta

Un cadou bine ales este perfect din toate punctele de vedere. Felul in care este ambalat conteaza in egala masura. Potcoavele norocoase au un design special, si foarte elegant.

Potcoava norocoasa pentru miri

Acest cadou primeste o nota de rafinament prin intermediul ambalajului. Ambalajul consta intr-o cutie de cadou frumoasa, care va mentine potcoava norocoasa in siguranta.

Idei de cadouri care includ potcoava norocoasa de nunta

Probabil, te gandesti deja, ca o potcoava este doar un cadou simbolic. Vrei sa oferi mirilor un cadou mai consistent pentru a face o impresie buna.Ti-am pregatit cateva recomandari de cadouri de nunta care includ si potcoava argintata.

Poti oferi oricand acest talisman de noroc, impreuna cu alte cadouri pentru cuplu, recomandate din colectiile noastre.

Cadouri pentru miri cu potcoava norocoasa de nunta
Cadouri pentru miri cu potcoava norocoasa de nunta
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadou de nunta perfect Juliana
Cadou de nunta Juliana – album foto, suport pentru certificat placat cu argint si potcoava talisman de noroc si protectie, din colectia Amore
Cadouri pentru miri
Cadouri pentru miri – rama argintata cu inimioare, suport pentru certificat si potcoava argintata cu verighete, simbol de protectie si noroc pentru cei doi.
Cadou de nunta perfect Juliana
Cadou de nunta cu album foto, suport pentru certificat argintat si potcoava norocoasa din colectia Amore by Juliana

In functie de modelul ales, potcoava vine ambalata intr-un saculet protector din material textil. Ofera un cadou special, o potcoava norocoasa de nunta pentru miri!

Intra in magazinul nostru online eJuliana.ro, la sectiunea dedicata mirilor si cadourilor de nunta, pentru a comanda ceva deosebit pentru evenimentul la care doresti sa participi!

Pentru detalii legate de stoc si produse, nu ezitati sa ne contactati, la numarul de telefon afisat!

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Potcoava norocoasa de nunta argintata din colectia pentru miri
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *