Potcoava de nunta, un cadou pentru miri cu noroc, din colectia Juliana

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava de nunta, un cadou pentru miri cu noroc, din colectia Juliana
Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava de nunta, un cadou pentru miri cu noroc, din colectia Juliana

Potcoava este unul dintre cele mai intalnite simboluri si talismane de noroc in intreaga lume. Despre ea se spune ca aduce noroc, sanatate si fertilitate in casa unde este agatata. Deaceea si noi va recomandam un cadou de nunta cu adevarat special, o potcoava pentru miri Amore by Juliana.
Aceasta potcoava de nunta, decorata cu verighete argintata, este un cadou pentru miri, inspirat si un talisman norocos. Cei doi tineri au nevoie de dragoste si noroc la inceput de drum impreuna.
Pe langa aspectul sau de lux, accentuat de cutia de cadou eleganta si saculetul din material textil in care vine ambalata, potcoava norocoasa Amore de la Juliana va aduce bucurie celor doi miri intr-o zi fericita ca cea a nuntii lor.
O potcoava norocoasa pentru miri se poate agata in casa pentru a aduce noroc si desigur pentru a aminti de cel mai frumos eveniment din viata de inceput a celor doi.
Potcoava norocoasa de nunta este placata cu argint, avand un aspect de satin iar in partea de jos, in centru, este decorata cu doua verighete intrepatrunse, placate si ele cu argint lucios pentru a iesi in evidenta.Potcoava de nunta
Pe partea interioara a acestei potcoave norocoase exista o placuta pe care se poate grava prenumele mirilor, initialele lor sau data nuntii.
O fundita din satin alb este prinsa de ambele capete ale acestei potcoave norocoase pe care o puteti folosi pentru a o agata pe perete sau pe usa.
Pe langa semnificatia sa legata de simbolul de noroc, aceasta potcoava de nunta este o amintire permanenta a unui moment unic pentru cei doi miri.
Un cadou de nunta este cu atat mai spectaculos cu cat prezentarea sa este mai speciala iar aceasta potcoava norocoasa vine superb ambalata intr-o cutie de cadou de nunta de la Amore by Juliana.
Cutia de cadou a acestei potcoave norocoase este si ea decorata cu doua verighete aurii si are un aspect luxos de exceptie.Cutie potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava pentru miri placata cu argint este un talisman de noroc si un minunat cadou de nunta care masoara aproximativ 8cm.
Ofera un cadou de nunta cu noroc tinerilor insuratei, fa o impresie deosebita cu potcoava norocoasa de la Amore by Juliana!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Potcoava norocoasa pentru miri
Pret
Lei 99
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *