Popsocket un maner chic pentru tableta sau smartphone-ul tau alunecos

Popsocket un maner chic pentru tableta sau smartphone-ul tau alunecos

Popsocket este un produs aparut relativ recent care face furori pe piata americana si nu numai. Pentru ca se adreseaza posesorilor de dispozitive mobile, interesul pentru acest device interesant este foarte mare.
Orice lucru nou trebuie sa aiba utilitate si sa fie interesant. Popsocket-ul se ataseaza pe spatele dispozitivelor mobile, tocmai pentru a le creste utilitate. Vei descoperi ca poti face mai multe lucruri cu smarphone-ul tau decat inainte. In plus, anumite actiuni devin mai usoare acum prin simpla atasare a acestui device.

Popsocket
De ce sa folosesti un popsocket?
In primul rand, pentru ca iti ofera mai multa siguranta cand tii in mana mobilul tau. De cate ori ai scapat telefonul tau mobil pe jos? Desi, uneori poti scapa ieftin sau doar cu cateva zgarieturi, exista riscul sa se poata strica.
Popsocket este un adevarat suport. Telefonul sau tableta beneficiaza de un suport. Il poti folosi cand joci jocuri, te uiti la fotografii sau la filme. Vei putea tine telefonul si da ”scroll” cu o singura mana.
Iti va fi foarte usor cand iti faci selfie-uri. Te poti bucura de propriile fotografii fara sa-ti fie teama ca vei scapa telefonul.

Popsocket
Il poti folosi in masina cu o singura mana.
Nu iti recomandam sa folosesti telefonul mobil in timp ce conduci, desigur. Opreste pe dreapta cand ai nevoie sa vorbesti sau sa trimiti mesaje urgent! Folosirea telefonului la volan iti poate distrage atentia.
In plus, pe chat iti va fi foarte usor. Nu vei mai risca sa iti cada telefonul din mana cand vei conversa cu prietenele tale.
In cazul cand ai de facut prezentari, iti va fi foarte usor sa tii tableta cu acest maner ‘’revolutionar’’.
Castile audio nu vor mai atarna, nici nu se vor mai incurca pentru ca sa-ti dea ”batai de cap”.popsocketModele de popsockets

Citeste si:  Rama de botez creativa

Popsocket
Cred ca teama de a nu scapa telefonul iti este foarte cunoscuta.Te vei simti mai confortabil tinandu-l cu popsockets.
Cum functioneaza?
Sistemul de prindere este unul simplu. Se fixeaza pe spatele mobilului sau al tabletei foarte usor. Are un adeziv special, refolosibil. Il poti pozitiona si repozitiona unde vrei in doar 12 secunde. Curatarea este foarte usoara. O poti face printr-o simpla spalare.
Tu ce parere ai despre popsocket? Ti-ar placea sa ai unul pentru telefonul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.