Parfumante si odorizante de camera

Parfumante si odorizante de camera

Iti recomandam parfumante si odorizante de camera din uleiuri si esente naturale frantuzesti. Acasa ne regasim echilibrul interior cu aroma naturala a unui difuzor parfumant.

Aroma placuta si incitanta a parfumului de interior ne imbie dandu-ne acea senzatie de confort si placere pe care ar trebui sa o simtim cu totii acasa.

Parfumante si odorizante de camera

Parfumante si odorizante de camera Ipuro

Parfumul fin al odorizantelor naturale de la Ipuro este stimulent natural pentru minte si corp. Parfumul este difuzat constant prin betele de ratan puse in recipient care permit evaporarea naturala.
Pe langa parfumul placuta care creaza o atmosfera placuta in casa, difuzoarele cu bete din ratan sunt in perfecta armonie atat cu designul clasic cat si cu tendintele design-ului modern.

parfumant-odorizant-camera-ipuro

Parfumant de camera Ipuro cu bete de ratan

Reglarea difuzarii parfumului se face prin numarul de bete de ratan introduse in rezervorul parfumului de camera.

Cu cat sunt mai multe bete de ratan introduse in recipient, cu atat aroma se va simti mai puternic.
Iti recomandam difuzoarele de parfum cu bete de ratan pentru ca sunt alternativa mai sanatoasa si mai ecologica la difuzoarele electrice pe care le gasiti in supermarketuri.

parfumant de camera difuzor si tablou
Difuzoarele de parfum cu bete de ratan sunt mai sanatoase chiar si pentru copii sau persoanele alergice sau astmatice.
Parfumantele de camera Ipuro facute de parfumerii din Grasse contin o combinatie de parfum definita prin trei note distincte.
Fiecare cutie de cadou contine un set de parfum de camera cu recipient pentru parfum este din sticla, cantitate: 240 ml, 10 bete din ratan
Durata de difuzare: 4-6 luni.

Citeste si:  De ce sa achizitionam masa de toaleta retro?

Puteti folosi parfumante si odorizante de camera facute din esente si uleiuri esentiale naturale pentru o ambianta cat mai placuta acsa sau la birou.

Odorizant natural de camera cu bete de ratan

Garden of Eden de la Ipuro

difuzoare-de-camera-

 

Pentru a comanda parfumante si odorizante de camera, viziteaza magazinul online eJuliana, la sectiunea de casa! Pentru confirmarea stocului in magazinul fizic sau pentru comenzi directe, nu ezitati sa ne contactati telefonic, la numarul afisat!

1 Opinii pentru “Parfumante si odorizante de camera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *