Parfum Usher – misterios si foarte sexy

Usher She – un parfum misterios si sexy pentru femei

Parfum Usher pentru femei, misterios si foarte sexy, recomandat petnru femei increzatoare in fortele proprii. Un parfum este intodeauna un cadou inspirat pentru o femeie. Cel pe care vi-l recomandam astazi este Usher She, creat de celebrul Usher – R&B Pop Star – cantaret, actor, dansator american.

Exista doua parfumuri Usher, unul pentru barbati si altul dedicat femeilor. Acest parfum este varianta feminina, pop star-ul participand in totalitate la crearea lui. Misterios si extrem de sexy, parfumul se potriveste femeilor cu o personalitate puternica.

Parfum Usher
Parfum Usher
Parfum Usher.
Set cadou care contine parfum Usher si crema de corp

Setul format din Parfumul Usher She impreuna cu crema hidratanta de corp.

Designul sticlei de parfum este unic. Aceasta are forma unui bust feminin cu un detaliu simplu inspirat de inelul pe care Usher obisnuieste sa il poarte zi de zi.

De asemenea, sunt inscriptionate numerele 10/14, care reprezinta data de nastere a faimosului artist. Usher planuieste, de asemenea, sa lanseze o colectie de haine, iar parfumurile pentru el si pentru ea sunt primul pas catre indeplinirea planului sau.

Parfum Usher.
Parfum Usher

Note parfum Usher

Usher She este un parfum modern pentru femei, care inspira mister si o atitudine puternica. Se potriveste de minune femeilor increzatoare in fortele proprii. Prezentat in cutie de cadou eleganta, setul cu parfum Usher, este darul potrivit pentru cineva drag, din viata ta.

Citeste si:  Cum sa porti plicul si colierul statement?

Note de varf: frezie, coacaze negre, flori de mar;

Note de inima: caise, iasomie, trandafir;

Note de baza: mosc, chihlimbar,casmir, vanilie, tamaie.

Sigla parfum Usher
Parfum Usher

„Parfumul reprezinta o atitudine sexy si puternica si mai mult decat atat, reprezinta misterul feminin.” – Usher Raymond

Pentru a comanda setul format din Parfumul Usher She impreuna cu crema hidratanta de corp puteti vizita magazinul nostru online. Va rugam sa ne contactati pe email sau telefonic pentru confirmarea stocului inainte de a plasa comanda dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *