Un parfum pentru femei Azzaro DuoUn parfum pentru femei Azzaro Duo

Astazi iti prezentam un parfum pentru femei Azzaro Duo, ceva special prezentat in cutie eleganta de cadou pentru ea. Azzaro ne face sa luam parte la o poveste de dragoste a carei protagonisti sunt un barbat si o femeie.

Povestea este despre pasiunea intensa dintre cei doi, despre intalnirea lor si, desigur, despre fuziunea care a avut loc intre ei. Este o poveste rara si pretioasa despre o iubire puternica si permanenta, exprimata prin intermediul parfumurilor Azzaro Duo.


A fost creat atat parfumul Azzaro Duo Woman – dedicat femeilor, cat si Azzaro Duo Man – dedicat barbatilor, cele doua parfumuri sarbatorind chimia dintre doi indragostiti si uniunea pe care ei o reprezinta, promovand, totodata, sloganul „Love is precious”.

Set de cadou Azzaro Duo pentru femei. Parfum pentru femei Azzaro Duo
Parfum pentru femei Azzaro Duo

Azzaro Duo Woman este un parfum pentru femei plin de viata, potrivit femeilor tinere, hotarate, care au un cuvant de spus. Parfumul este o fuziune unica din doua tipuri de miresme – efervescente si intense. Miresmele efervescente includ: note de grapefruit, floarea pasiunii, si mar rosu delicios. Cele intense, sunt reprezentate de: orhidee senzuala de vanilie, mosc si patchouli. O compozitie moderna de parfum fructat – oriental. Cadoul pe care vi-l recomandam noi, contine si un parfum in miniatura destinat barbatiilor.

Set de cadou Azzaro Duo pentru femei. Parfum pentru femei Azzaro Duo
Parfum pentru femei Azzaro Duo

Azzaro Duo Man, este un parfum care are, de asemenea, doua tipuri de miresme – efervescente si intense. Mirosul efervescent este oferit de notele de galbanum, grapefruit si ienupar, iar mireasma intensa exista datorita mirosului lemnos dat de tonka, vetiver si mosc.

Citeste si:  Accesorii pentru sticla de vin in cutie personalizata
Set de cadou Azzaro Duo pentru femei. parfum pentru femei Azzaro Duo
Parfum pentru femei Azzaro Duo

Cutia de cadou are un aspect deosebit, formandu-se din doua parti care se prind una de cealalta printr-un magnet, acesta ne aminteste de semnul Yng si Yang. Sticlutele de parfum – auriu pentru ea si argintiu pentru el – simbolizeaza magia si chimia care pot exista intre doi oameni care se iubesc, de aceea, formele lor se potrivesc perfect la fel ca un sarut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *