Un parfum pentru ea pe care-l poti tine in geanta de la Juicy Couture

Nu stiu de ce dar tot timpul am avut impresia, gresita desigur, ca Juicy Couture creaza parfumuri mai mult pentru femeile foarte tinere. De fapt parfumul Juicy Couture este cel mai potrivit pentru femeile energice, pline de viata si tot timpul in miscare.

Am ales parfumul Juicy Couture pentru ca si eu sunt mereu in miscare. Acesta este un parfum pentru ea usor de purtat in geanta si pe care il pot folosi oricand doresc.Cand am primit parfumul, prima data m-a atras recipientul argintiu metalic cu litere  gravate si inchidere de siguranta. Acest parfum rezista pana la noua ore pe mine si intotdeauna primesc complimente cand folosesc Juicy Couture.parfum-juicy-couture

Apa de Parfum Spray 30ml 1.0 oz

Parfumul Juicy Couture combina arome proaspete de pepene verde, fructul pasiunii, mandarina si mar impreuna cu arome lemnoase de tuberose si patchouli pentru nuanta exotica dar totusi proaspata si usoara.
Parfumul pentru ea, de la Juicy Couture poate fi folosit zilnic, atat seara cat si dimineata.
Juicy Couture for Women este un parfum care se adreseaza femeii in general, indiferent de varsta, careia ii place prospetimea combinata cu nuantele misterioase lemnoase.

Elegant, feminin, deosebit si clasic sunt doar cateva dintre cuvintele care imi vin in minte cand vine vorba de parfumul de la Juicy Couture.

Notele parfumului: Pepene verde, Mandarina, Fructul Pasiunii, Marigold, Mar Verde, Hyacinth, Tuberose, Trandafir salbatic, Crin, Caramel Creme Brulee, Vanilie, Precious Woods, Patchouli.

Atentie, persistenta unui parfum variaza de la o persoana la alta si depinde de PH-ul pielii si alti factori!

parfumuri-juicy-couture

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *