Usher She – un parfum misterios si sexy pentru femei

Un parfum este intodeauna un cadou inspirat pentru o femeie. Cel pe care vi-l recomandam astazi este Usher She, creat de celebrul Usher – R&B Pop Star – cantaret, actor, dansator american. Exista doua parfumuri Usher, unul pentru barbati si altul dedicat femeilor. Acest parfum este varianta feminina, pop star-ul participand in totalitate la crearea lui. Misterios si extrem de sexy, parfumul se potriveste femeilor cu o personalitate puternica.

Usher.

Parfum Usher.

Setul format din Parfumul Usher She impreuna cu crema hidratanta de corp.

Designul sticlei de parfum este unic. Aceasta are forma unui bust feminin cu un detaliu simplu inspirat de inelul pe care Usher obisnuieste sa il poarte zi de zi. De asemenea, sunt inscriptionate numerele 10/14, care reprezinta data de nastere a faimosului artist. Usher planuieste, de asemenea, sa lanseze o colectie de haine, iar parfumurile pentru el si pentru ea sunt primul pas catre indeplinirea planului sau.

Parfum Usher.

Usher She este un parfum modern pentru femei, care inspira mister si o atitudine puternica. Se potriveste de minune femeilor increzatoare in fortele proprii.

Note de varf: frezie, coacaze negre, flori de mar;

Note de inima: caise, iasomie, trandafir;

Note de baza: mosc, chihlimbar,casmir, vanilie, tamaie.

Sigla parfum Usher

„Parfumul reprezinta o atitudine sexy si puternica si mai mult decat atat, reprezinta misterul feminin.” – Usher Raymond

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *