Parfum lemnos pentru el L’Essence de Cerruti


Parfum lemnos pentru el L’Essence de Cerruti

Ce tip de parfum barbatesc iti place? Iti plac parfumurile orientale, lemnoase si condimentate sau cele fructate? Iti prezentam un parfum lemnos pentru el L’Essence de Cerruti.

L’Essence” de Cerruti este modul perfect de a descrie acest parfum pentru barbati. Este unul dintre acele parfumuri pentru barbati care atunci cand le simti nu poti spune exact ce sunt sau ce este in ele.


In acest caz vorbim de piele, desi nu vei spune imediat, ”da, ma gandesc la piele”.Nu seamana deloc cu alte parfumuri pentru barbati care contin note de piele ca ‘’Knize Ten ’’ sau ‘’Trussardi Uomo’’.

L'Essence de Cerruti-parfum pentru barbati

Ce simti cand mirosi ‘’L’Essence de Cerruti’’, este un indiciu care te trimite catre piele sau conceptul de baza de piele.

Parfumul L’Essence de Cerruti este atat de uscat, transparent si linistit incat abia se califica printre parfumurile cu arome de piele.

Are ceva din aroma de piele pe care o simt si la Ferrari Uomo.’’Nuantele’’ uscate de piele sunt amestecate cu note florale si lemnoase.Percep si pielea datorita unui miros usor dulceag si discret care pentru mine este semnul unui parfum cu arome de piele.

Parfum lemnos pentru el L'Essence de Cerruti
Parfum lemnos pentru el L’Essence de Cerruti
Parfum pentru el-L’Essence de Cerruti

Dar stiti cum este cu parfumurile in general, nu veti sti niciodata cum miroase cu adevarat un parfum pana nu il

veti folosi voi insiva !

L’Essence de Cerruti este un parfum pentru el, ‘’soft’’si elegant care te face sa te simti bine, iti da sentimentul de pace cu tine insuti si parca iti vine sa spui: Ce bine miros! Si stii ce este cel mai important? Cei din jur vor observa asta!

Acest parfum lemnos pentru barbati poate fi o idee inspirata de cadou pentru el, daca stii ca-i  parfumurile cu arome lemnoase si de piele.

Viziteaza magazinul online eJuliana pentru a vedea oferta de cadouri pentru barbati! Suna pentru confirmarea stocului in magazin: 07852321325!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Parfum lemnos pentru el L'Essence de Cerruti
Vot
51star1star1star1star1star

Citeste si:  Geanta de plaja, accesoriu important pentru vacanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *