Parfum Femme Individuelle


Parfum Femme Individuelle de la Mont Blanc

Astazi am ales sa vorbim despre parfum Femme Individuelle de la Mont Blanc, unul dintre preferatele noastre.Aparut pe piata la un an dupa varianta sa masculina, al doilea parfum al casei germane, Femme Individuelle a fost introdus in 2004. Femme Individuelle de la Mont Blanc este un parfum oriental floral creat de Michel Almairac.
Constructia olfactiva a parfumului Femme Individuelle este perfect echilibrata de acorduri fructate si lemnoase care se incheie cu o atingere aromata plina de stil.reclama-parfum-femme-individuelle
Mont Blanc este un brand care creaza bunuri de lux de o calitate exceptionala si o frumusete deosebita.Parfumul de dama Femme Individuelle de la Mont Blanc urmeaza aceeasi idee a calitatii si frumusetii exceptionale.reclama-femme-individuelle

Nimic nu se potriveste mai bine cu o tinuta eleganta ca un parfum bun.Femme Individuelle este un parfum rafinat direct asociat cu o femeie cu stil.Doar o femeie cu stil care-i place sa traiasca dupa propriile norme si nu o deranjeaza sa fie remarcata, foloseste acest parfum.
Flaconul parfumului Femme Individuelle are o silueta eleganta ce ne reaminteste de sticla de la Shalimar.Linia unduioasa si sticla transparenta a sticlei ne dezvaluie parfumul roz iar capacul este decorat cu sigla Montblanc care arata exact ca si cunoscutul stilou Meisterstück.
Femme Individuelle notele ascutite de piper roz care se observa sunt insotite de acorduri de coacaze negre.


Pe masura ce notele de varf incep sa slabeasca, notele de mijloc isi fac loc aducand aroma florilor de lotus si de maces.O senzatie placuta este perceputa datorita combinatiei de mosc si patchouli, inconjurata de aroma calda si dulce de vanilie si amber.
Ca sa nu lungim ‘’vorba’’, Femme Individuelle este un cadou perfect a perfect gift petnru o femeie stilata si eleganta.

Citeste si:  Cui oferim cadouri romanesti


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *