Paravane decorative pentru salon

Paravane decorative pentru salon

Juliana recomanda paravane decorative pentru salon de cosmetica si infrumusetare. Sunt deja multe saloane de cosmetica si coafor care folosesc paravanele decorative pentru a asigura intimitate clientelor.

Paravanele decorative sunt din lemn acoperit cu panza imprimata cu diferite imagini florale , vintage, moderne, clasice, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe etc.

paravan decorativ ieftin de primavara
Paravan decorativ ieftin

Cele mai cautate modele de paravane decorative pentru saloane sunt cele clasice, florale, cele vintage,  cu Audrey Hepburn,  Marilyn Monroe dar si cele cu imagini moderne, urbane sunt cerute de catre clientii nostri.

paravan decorativ ieftin
Paravan decorativ Mystical Forest

De ce paravane decorative pentru salon?

In primul rand pentru ca un paravan decorativ sau unul despartitor va da rafinament salonului dvs. Desigur depinde si ce model de paravan veti alege, Trebuie sa tineti seama de cateva aspecte legate de decorul salonului dvs. Daca alegeti un paravan mobil care completeaza intr-un mod fericit, stilul decorativ existent, ati facut ceea ce trebuie.

Folosind un paravan decorativ, puteti masca o anumita zona , o intrare sau niste echipamente care nu trebuie sa fie neaparat vizibile.

Paravan decorativ cu pasari flamingo.

Cel mai important aspect legat de paravanele decorative insa, este ca asigura intimitatea intr-un salon de cosmetica. Clientele se simt confortabil atunci cand li se asigura intimitate chiar si atunci cand lise face manichiura.

Paravan decorativ motivational

Clientii/clientele se simt bine daca li se asigura intimitate si cu totii stim ca o clienta sau un client multumit este un client care revine. Afacerea prospera daca clientii se intorc si tocmai acesta este scopul.

Citeste si:  Cum sa faci o schimbare de look cu bani putini?

Oferiti servicii de calitate clientilor dvs si afacerea  dvs va creste! Investind in paravane decorative pentru salon,  investiti in afacerea dvs iar clientii vor fi multumiti.

Paravan decorativ, paravane decorative pentru salon

Puteti vedea si cumpara paravane decorative pentru salon de cosmetica si coafor vizitati magazinul online eJuliana.ro! Fiecare dintre aceste paravane decorative pentru salon sunt exact ce aveti nevoie pentru a schimba decorul acasa sau in salonul de coafura.

Paravan decorativ bej Damasc

Un comentariu pentru “Paravane decorative pentru salon

 1. Dana Epure spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza un paravan pentru despartirea unei incaperi de cosmetica de restul salonului. Cat costa si ce dimensiuni are?
  Multumesc

  • Juliana spune:

   Gasiti cateva modele de paravane decorative care s-ar potrivi pentru un salon de cosmetica aici:
   paravane despartitoare
   In general, paravanele cu trei segmente au 180 cm inaltime si 120 cm latime. Acum depinde de zona pe care doriti sa o separati.Sunt si paravane cu patru segmente cu latimea de 160cm.Preturile pentru modelele englezesti variaza de la 490 la 650 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *