Paravane decorative pentru casa

Paravan decorativ cu pasari flamingo.

Paravane decorative pentru casa sau salon elemente de decor si confort

Iti recomandam paravane decorative pentru casa sau salon! Folosirea paravanelor decorative contemporane serveste multe scopuri. Paravanele decorative sunt folosite ca despartitoare de camera ceea ce poate fi atat estetic cat si functional.

Paravan decorativ momoka Paravane decorative pentru casa
Paravane decorative pentru casa

Putem gasi paravane decorative pliabile care se pot potrivi cu aproape orice decor ales, acasa sau la birou.

De exemplu, daca aveti o tema asiatica cu care trebuie sa lucrati, puteti folosi paravane decorative cu Buddha sau cu bambus care va crea o legatura si va complementa aspectul dorit.

Paravan decorativ cu bufnita
Paravan decorativ cu bufnite

Pentru ca asigura un punct  de atractie vizuala, aceste paravane de interior sunt  ideale ca piese de décor care vor da character spatiului de locuit, biroului sau saloanelor de cosmetica unde sunt amplasate.

Daca aveti un spatiu mai mare, un paravan despartitor poate crea doua zone separate confortabile si mai utile .

Paravanul decorative te poate ajuta sa faci ordine instant pentru ca poti ascunde jucariile, obiecte care nu sunt estetice sau in dezordine, haine etc.

Paravan decorativ cu pasari flamingo.

Spatiul creat prin amplasarea acestor panouri separatoare ofera acces la doua noi spatii confortabile cu o atmosfera care asigura intimidate pentru relaxare, somn, lectura sau chiar conversatii private.

Astfel, este foarte usor sa faci ca un spatiu sa para mai cald , mai confortabil, mai intim  si a dai un sens estetic decorului tau  fara sa ridici pereti rigizi.

Citeste si:  Cadou pentru pasionatii de biciclete

Paravan decorativ cu trandafiri

Paravanele decorative sunt inspirate si de elemente din Feng Shui  care este menit sa ne faca viata mai frumoasa prin aranajamentul elementelor de décor pe care il putem face in casa noastra, in biroul unde lucram, in magazinul, cabinetul de terapie sau in salonul de cosmetica.

Pentru a vedea mai multe modele de paravane decorative pentru casa si salon, intra in magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea Decoratiuni Interioare.

Paravan decorativ cu copac

Sumar
Paravane decorative pentru casa
Nume Articol
Paravane decorative pentru casa
Descriere
Iti recomandam paravane decorative decor sau confort pentru casa sau salon! Folosirea paravanelor decorative contemporane serveste multe scopuri. Paravanele decorative sunt folosite ca despartitoare de camera ceea ce poate fi atat estetic cat si functional.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *