Paravane decorative de panza pentru casa

Paravane decorative de panza pentru casa si alte spatii

Iti recomandam sa folosesti paravane decorative de panza acasa atunci cand doresti sa schimbi in mod placut aspectul unei incaperi. Desigur, sunt si alte scopuri pentru care poti alege amplasarea unui paravan mobil.

Pentru organizarea unor evenimente speciale precum: petreceri corporate, team-builing-uri, conferinte, congrese, cocktail party-uri, lansari de produse sau lansari de carte, aniversari, gale, etc.

Deasemenea, paravanele pot fi itilizate la petreceri de revelion, petreceri cu tematica, petreceri private cum sunt cele de nunti, botezuri, aniversari, zile de nastere speciale.

Paravan decorativ cu copac, Paravane decorative de panza pentru acasa
Paravane decorative de panza pentru acasa, model cu patru panouri pliabile
Paravan decorativ motivational
Paravane decorative de panza pentru acasa, paravan mobil cu trei panouri

Juliana va recomanda un decor special prin amplasarea unuia sau a mai multe paravane decorative atat acasa cat si la birou sau evenimente mentionate mai sus.

Organizarea unor dineuri, receptii, prezentari de moda, evenimente mondene, degustari de vinuri, necesita crearea si decorarea unui spatiu care sa se potriveasca tematicii evenimentelor respective.

Puteti personaliza spatiul pe care vreti sa-l decorati prin amplasarea acestor paravane decorative.

Pe langa inchirierea meselor, scaunelor, decoratiunile de sala, aranjamentele florale, baloanele inscriptionate, acolo unde este cazul, fotografii sau cameramanii, aparatura pentru sonorizare, sistemul de iluminat, paravanele decorative sunt esentiale.

Ce putem face cu un paravan decorativ sau despartitor?

Desi este imprimat de obicei doar pe fata, un paravan decorativ poate crea un decor special dar poate si masca in acelasi timp, si o zona pe care nu o vrem vizibila publicului.

Citeste si:  Talismane norocoase si cadouri care aduc noroc

Puteti redirectiona traficul in holuri, sau delimita spatii mari deschise folosind paravane decorative.

Folosind paravanele decorative, gasiti solutii potrivite si optiuni creative pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor dvs!

Amplasati aceste paravane decorative   pentru un decor special, acasa, la salon, magazin, cabinet, restaurant sau chiar birou.

Unde poti gasi paravane despartitoare sis paravane decorative de panza potrivite pentru orice spatiu? Viziteaza magazinul nostru online eJuliana.ro

Suna comanda

Paravane decorative de panza pentru casa, cabinet sau salon, elemente de decor si ambianta

Folosirea paravanelor decorative contemporane serveste multe scopuri. Paravanele decorative sunt folosite ca despartitoare de camera ceea ce poate fi atat estetic cat si functional.

Paravan decorativ momoka Paravane decorative pentru casa
Paravane decorative pentru casa

Putem gasi paravane decorative pliabile care se pot potrivi cu aproape orice decor ales, acasa, la salon, magazin, restaurant sau la birou.

Paravan despartitor cu Buddha si floare de lotus
Paravan despartitor cu Buddha si floare de lotus

De exemplu, daca aveti o tema asiatica cu care trebuie sa lucrati, puteti folosi paravane decorative cu Buddha sau cu bambus care va crea o legatura si va complementa aspectul dorit.

Paravan decorativ cu bufnita
Paravan decorativ cu bufnite

Pentru ca asigura un punct de atractie vizuala, aceste paravane de interior sunt ideale ca piese de décor care vor da character spatiului de locuit, biroului sau saloanelor de cosmetica unde sunt amplasate.

Daca aveti un spatiu mai mare, un paravan despartitor poate crea doua zone separate confortabile si mai utile .

Citeste si:  Recomandari de cadouri de Paste

Paravanul decorative te poate ajuta sa faci ordine instant pentru ca poti ascunde jucariile, obiecte care nu sunt estetice sau in dezordine, haine etc.

Paravan decorativ cu pasari flamingo.

Spatiul creat prin amplasarea acestor panouri separatoare ofera acces la doua noi spatii confortabile cu o atmosfera care asigura intimidate pentru relaxare, somn, lectura sau chiar conversatii private.

Astfel, este foarte usor sa faci ca un spatiu sa para mai cald , mai confortabil, mai intim si a dai un sens estetic decorului tau fara sa ridici pereti rigizi.

Paravan decorativ cu trandafiri

Paravanele decorative sunt inspirate si de elemente din Feng Shui care este menit sa ne faca viata mai frumoasa prin aranajamentul elementelor de decor.

Putem folosi recomandarile feng shui in casa noastra, in biroul unde lucram, in magazinul, cabinetul de terapie, masaj sau in salonul de cosmetica.

Pentru a vedea mai multe modele de paravane decorative pentru casa si salon, intra in magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea Decoratiuni Interioare.

Paravan decorativ despartitor abstract dormitor
Paravan decorativ despartitor abstract dormitor
cumpara

Un comentariu pentru “Paravane decorative de panza pentru casa

  • Juliana spune:

   Adriana , trebuie sa te contrazic aici,! Crede-ma , stiu ce vorbesc! Dimpotriva un paravan decorativ de camera chiar nu ocupa mult spatiu. Ocupa exact spatiul pe care vrei sa-l ocupe pentru ca il extinzi atat cat doresti.
   In plus, daca vrei sa folosesti cat mai putin spatiu, vei achizitiona un paravan decorativ cu trei panouri pliabile si nu cu patru.
   Ideea pentru care sunt facute aceste paravane este tocmai pentru a crea spatiu nu pentru a ocupa spatiu!

  • Juliana spune:

   Gasiti o multime de modele de paravane decorative cu preturi si dimensiuni vizitand sectiunea Paravane Decorative a magazinului eJuliana.ro.
   Daca totusi, nu ati gasit unul cu imaginea dorita, puteti comanda un paravan decorativ personalizat. Asta inseamna ca putem face un paravan la comanda, imprimat cu orice imagine doriti. Este nevoie doar, ca fotografia folosita sa aiba o rezolutie foarte buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *