Paravane decorative de camera Juliana

Paravane decorative de camera si paravane despartitoare

Daca simti monotonie in casa sau camera ta, nu este nevoie sa achizitionezi cine stie ce piesa  de mobiler scump  sau obiect de arta. Tot ce trebuie sa faci este sa amplasezi un paravan decorativ din panza cu trei sau patru segmente in functie de marimea camerei tale.

Folosirea unor paravane decorative de camera vor schimba cu totul aspect salonului de cosmetica sau la restaurante si alte localuri unde putem sa schimba decorul asa cum dorim.

Paravan decorativ cu copac

Unde este nevoie de paravane decorative de camera?

Din ce in ce mai multi dintre oameni isi construiesc case cu camere si spatii interioare generoase sau isi cumpara apartamente ”studio” sau ”open-space”. Acestea satisfac nevoia de spatiu dar nu ofera intimitate. Putem compensa acest lucru folosind paravanele decorative de interior.

paravan decorativ cu trandafiri mov

Pentru a delimita spatiul din casa ta, nu este nevoie sa acoperi intreaga distanta cu paravane. Este deajuns sa amplasezi un singur paravan pentru a crea iluzia optica, de delimitare a spatiului.

paravan decorativ de primavara

Schimba decorul casei tale cu paravane decorative!

Pentru a da viata camerei tale, poti amplasa un paravan decorativ floral care-i va schimba complet aspectul si ambianta.

Desigur, poti schimba aspectul unei camere si prin simpla amplasare a unui paravan deschis, aproape sau chiar lipit de perete.

Paravan decorativ cu trandafiri

Pentru a crea o  zona mai intima pentru lectura, relaxare sau meditatie alege un paravan despartitor cu design oriental cu Buddha sau alte imagini relaxante.

Citeste si:  Rama pentru bebelusi cu ursulet
paravan decorativ ieftin
Paravan decorativ Mystical Forest

Pentru un ”look stylish” amplasati un paravan in spatele unei piese de mobilier ”vintage” care poate fi un fotoliu, o masuta, o comoda sau o planta ornamentala .

Paravan decorativ cu pasari flamingo paravane decorative de camera

Paravanele decorative sau panourile despartitoare sunt ideale in casele cu camere mari si in apartamente  ”open-space”.  Se dovedesc foarte utile in centre spa si  masaj, cabinete, clinici medicale si cabinete de terapie.

Sunt foarte apreciate de catre clienti, la saloanele de cosmetica si coafor. In magazine de haine si croitorie, birouri si alte locuri, le putem amplasa foarte usor.

Pentru a comanda sau pentru a achizitiona paravane decorative de camera sau despartitoare, va rugam sa vizitati magazinul online eJuliana.ro

Deasemenea, pentru comenzi si confirmarea stocului, ne puteti telefona inainte de a comanda. Puteti vizita sectiunea ”Paravan Decorativ” din cadrul magazinului nostru.!

Un comentariu pentru “Paravane decorative de camera Juliana

  • Juliana spune:

   Va putem oferi modele de paravane decorative de interior cu design si imagini florale sau modele de paravane vintage cu trei segmente.
   Daca aveti nevoie de un paravan decorativ pentru o florarie, va recomandam un paravan decorativ metalic sau din lemn si metal shabby chic.

  • Juliana spune:

   Nu mai sunt in stoc acele paravane decorative dar cu siguranta putem sa va gasim ceva asemanator.
   Unul dintre cele mai frumoase paravane decorative este cel cu o cafenea sau terasa pe o strada veche din Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *