Paravane de camera pentru decor

Paravan decorativ cu copac

Paravane de camera pentru decor – trucuri pentru decorul casei tale

Alege paravane de camera pentru decor acasa la tine! Iti doresti un decor deosebit in casa ta? Sunt o multime de trucuri care te pot ajuta sa transformi o casa obisnuita, intr-una plina de culoare si bun gust.

Un paravan decorativ bine ales, in functie de stilul casei tale, este unul dintre ele. Bine pozitionate, in anumite zone ale casei sau biroului tau, aceste paravane decorative schimba aspectul incaperilor intr-un mod placut .
Paravanele decorative sunt facute din lemn de brad, usor ceeace iti permite sa le muti usor unde ai nevoie si pentru ca pliaza, le poti reduce la uns sfert din marimea lor cand sunt deschise, pentru a ocupa un spatiu de depozitare cat mai redus.

Pasari Flamingo pe laguna

Paravan decorativ cu pasari flamingo.Inspirat de plimbarile de vara prin lagunele Mediteraneene cu pasari Flamingo in peisajul pitoresc,  scaldat de razele soarelui, acest paravan decorativ combina linii si culori inspirate pe fundal inchis.

Paravan decorativ , calm si relaxat

Paravan decorativ motivational

Un fundal simplu, un mesaj care calm, acest paravan decorativ ofera elementul de serenitate si pace in casa . Cuvintele pozitive imprimate iti induc starea de liniste si relaxare de care avem nevoie acasa.

Paravan decorativ Natura alb negru

Paravan decorativ cu copac

Adu natura in casa ta cu acest paravan decorativ cu copac desfasurat pe patru segmente.Cu aspectul sau modern in alb si negru, acest paravan decorativ cu copac este atat clasic cat si modern in acelasi timp.

Citeste si:  Sfaturi pentru amenajarea dormitorului

Un paravan decorativ crem ‘’Zen’’

Paravan decorativ bej Damasc
Paravanul decorativ crem cu model Damasc este realizat intr-un superb stil vintage , ornat, perfect pentru efectul sau estetic subtil si senzatia de ‘’ Zen’’ pe care o simti cand il vezi.

Paravan decorativ cu flori si fluturi

Paravan decorativ bej DamascParavan decorativ cu flori si fluturi
Lasa-ti imaginatia sa zboare precum o fac acesti fluturi magici pe un fundal roz superb.

Paravan decorativ cu trandafiri albi

Paravan decorativ cu trandafiri
Adauga un punct focal caminului tau amplasand acest paravan decorativ cu trandafiri albi pe fundal inchis.Pentru ca are patru segmente, poti acoperi o zona mai mare daca doresti sa-l folosesti pentru a masca. Imprimat cu un fundal inchis, paravanul nu permite trecerea luminii astfel ca il putem amplasa intr-o zona pentru a regla luminozitatea, sau poti asigura intimitatea folosindu-l drept cabina de proba.

Un paravan cu flori in culori vibrante

paravan decorativ de primavara Paravane de camera
Paravane de camera

Culori vibrante si contemporane te fac sa simti viata si prospetime in casa cu aceasta tema florala stralucitoare. Acest paravan decorativ cu patru segmente, pe fundal alb schimba aspectul banal al unui spatiu intr-o incapere plina de viata prin culorile vibrante ale florilor de primavara.

Toate aceste paravane de camera prezentate sunt facute din lemn acoperit cu panza imprimata pe fata iar pe spate sunt acoperite cu panza simpla, de culoare inchisa.

Pentru mai multe modele de paravane decorative viziteaza Ejuliana.ro

Sumar
Paravane de camera pentru decor
Nume Articol
Paravane de camera pentru decor
Descriere
Alege paravane de camera pentru decor acasa la tine! Iti doresti un decor deosebit in casa ta? Sunt o multime de trucuri care te pot ajuta sa transformi o casa obisnuita, intr-una plina de culoare si bun gust.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

2 thoughts on “Paravane de camera pentru decor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *