Ofera-i camerei tale un efect special cu un paravan despartitor!

Cu totii ne dorim din cand in cand sa avem parte de o schimbare in casa. De cele mai multe ori, schimbarile ne ofera o stare de bine si ne fac sa ne simtim minunat. O schimbare este prielnica pentru oricine. Indiferent daca este vorba de schimbarea culorii peretilor, schimbarea mobilei sau asezarea unui obiect nou de decor. O modalitate de decorare care nu necesita un buget mare si care va schimba total aspectul camerei este achizitionarea unui paravan despartitor. Acest obiect de decor este practic, dar si foarte elegant in acelasi timp. Se potriveste cel mai bine femeilor pentru ca acestea au, in general, un design feminin. In randurile care urmeaza va spun cum anume puteti sa amenajati intr-un mod aparte o camera cu ajutorul unui paravan despartitor cu model feminin.


Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?

Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?
Paravan in stil vintage cu detalii din metal

In primul rand, trebuie sa va hotarati asupra unui model. Modelele difera, la fel si dimensiunile. Un paravan colorat va aduce acel plus de culoare, pe cand un paravan cu design minimal se va incadra perfect intr-un decor in acest gen. Puteti sa alegeti un paravan care sa aiba detalii in culori care se mai regasesc in camera. In acest fel, paravanul se va integra fumos in decorul camerei si va crea armonie. Un paravan despartitor aduce un mare avantaj, si anume faptul ca, cu ajutorul lui, puteti sa impartiti spatiul din camera. Avand acelasi model si pe partea din fata, dar si in spate, va arata minunat oriunde hotarati sa il asezati.

Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?

Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?

O alta idee deosebita este sa folositi paravanul pe post de cadru pentru pat. Paravanul va oferi o nota de eleganta si va fi un obiect de decor cu adevarat surprinzator. De asemenea, un paravan despartitor este binevenit si in dressing. Daca aveti un dressing in care spatiul va permite sa asezati un paravan, acesta se va dovedi a fi practic, dar, in acelasi timp va arata si foarte bine. Langa acesta puteti sa asezati o floare, un fotoliu interesant si chiar si o masuta mica de cafea. Efectul deosebit pe care un astfel de obiect de decor il ofera este garantat!

Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?

Acestea sunt ideile cu privire la felul cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor!
Tu ce model de paravan ai alege?

Click AICI pentru a comanda online paravanul in stil vintage cu detalii din metal.

Suna acum pe eJuliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan decorativ cu detalii din metal
Pret
RON 1390
Disponibilitate
Pre-Order Only

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *