Paravan despartitor decorativ cu cafenea

Paravan decorativ despartitor cu cafenea

Paravan despartitor decorativ cu cafenea pariziana

Cauti un paravan despartitor decorativ pentru interior? La Juliana, gasesti mai multe modele si dimensiuni de paravane decorative si despartitoare din diferite materiale.

Desi este numit si orasul luminii, Parisul este cunoscut mai mult ca orasul iubirii si al romantismului, unde emotiile unei cine la o cafenea, pe malurile Senei, in apropierea Turnului Eiffel sau in centrul vechi, ne fac sa ne amintim cu placere de momente pe care vrem sa le traim iar si iar.

Paravan decorativ despartitor cu cafenea

Va prezentam un paravan despartitor decorativ cu tema romantica pariziana, cu doi indragostiti pe o strada veche, in fundal iar in prim plan o cafenea. Acest paravan despartitor decorativ vintage este imprimat cu imaginea unei strazi din Paris de la inceputul secolulului trecut.

Ambele fete ale paravanului despartitor sunt acoperite cu panza imprimata cu aceeasi imagine in stil vintage.

Imaginea reprezinta o strada sau mai bine zis un colt de strada, focalizand o cafenea numita ‘’Catherine’’, cu o masa si doua scaune afara, pe trotuar.

Paravan despartitor decorativ
Paravan despartitor decorativ cu cafenea pariziana

Paravanele decorative ale caror imagini imprimate reprezinta strazi sau interioare creaza iluzia optica de marire sau prelungirea a spatiului unde acestea sunt amplasate.

Culorile vii ale acestui paravan de camera care pare pictat, atrag atentia si creaza un element decorativ de exceptie pentru orice casa, salon, hol, birou sau restaurant. Pentru ca este construit din elemente de lemn care formeaza cadrul acoperit cu panza imprimata, acest paravan decorativ se poate muta usor. Aproape complet opac, acest paravan de camera lasa foarta putina lumina sa treaca prin panza dubla, imprimata cu culori  mai inchise, oferind astfel intimitate. Cele mai multe paravane decorative  sunt comuse din trei segmente cu inaltimea de 180cm.

Citeste si:  Suport pentru sticle de vin pian

Alte modele de paravane despartitoare si paravane decorative pe care le poti gasi la Juliana, magazin de decoratiuni interioare si cadouri din Bucuresti

Viziteaza magazinul online ejuliana.ro la sectiunea Paravane decorative pentru a vedea toate modelele si dimensiunile disponibile. Confirma stocul telefonic daca te grabesti: 0765511512!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Paravan despartitor decorativ cu cafenea
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *