Paravan decorativ romantic pentru interior

Paravan decorativ romantic pentru interior

Cauti un paravan decorativ romantic de interior pentru schimba decorul in mod placut in casa ta? Iti recomandam paravane din panza canvas, imprimata cu diferite imagini care pot crea o atmosfera placuta.

Paravan despartitor decorativ cu pictura de Gustave Klimt
Paravan despartitor decorativ, imprimat cu imagine reprodusa dupa pictura ”The kiss”, semnata de cunoscutul pictor austriac, Gustave Klimt
  • De ce ai nevoie de un paravan decorativ?
  • Ai nevoie de un paravan decorativ sau unul despartitor?
  • Modele de paravan despartitor

Cum putem schimba aspectul unei camere folosind un paravan decorativ?

Prea multi pereti fac o casa sa para mica si inghesuita.  Totusi, daca sunt prea putini atunci se pierde din intimidate si confort.

Putem da un alt aspect casei noastre fara prea mari eforturi, prin instalarea de pereti mobili sau paravane despartitoare.

Pentru a crea si a modifica spatiul in casa sau la birou, poti folosi un paravan mobil de interior. Cele mai frumoase si cel mai usor de folosit, sunt paravanele decorative din panza.

Spre deosebire de paravanele despartitoare, un paravan decorativ este de obicei, acoperit cu panza canvas, imprimata doar pe fata.

Pe spate, panza este neimprimata si are alta textura. Partea asta este mai putin importanta, pentru ca rolul unui paravan decorativ este unul estetic, folosit in decor si mai putin pentru a separa un spatiu.

Citeste si:  Cum sa purtam bijuteriile?
Paravan decorativ oriental pentru casa
Paravan decorativ oriental pentru casa sau birou

In functie de decorul spatiului pe care vrem sa-l separam, putem alege un paravan decorativ mai incarcat sau unul mai simplu.

Tendinta normala este de a pastra o casa cat goala si cat mai ”aerisita”, fara aglomerarea creata de niste piese voluminoase de mobilier.

Pentru a evita astfel de aglomerari neplacute, putem folosi pentru decor, paravane de camera, imprimate cu imagini romantice, arhitecturale, vintage, de relaxare sau florale.

Paravan despartitor decorativ cu flori
Paravan despartitor decorativ, imagine superba, model cu flori

Acestea vor focaliza atentia si chiar daca nu blocheaza accesul total,  paravanele decorative dau senzatia de delimitare si intimitate.

Modele de paravan decorativ romantic pentru interior

Va prezentam cateva modele de paravan decorativ romantic, decorate cu imagini pariziene, venetiene, arhitecturale, reproduceri dupa picturi celebre, etc.

Mai jos, avem un paravan din trei panouri acoperite cu panza imprimata cu imaginea pictata a unui cuplu pe o strada din Paris.

Paravan decorativ romantic
Paravan decorativ romantic, reproducere dupa pictura clasica

Paravanul este format din trei segmente pliabile imbracate in panza imprimata. Inaltimea paravanului este de 180cm iar latimea este de 120 cm.

Modele de paravan decorativ romantic

Cauti un paravan despartitor decorativ pentru interior? La Juliana, gasesti mai multe modele si dimensiuni de paravane decorative si despartitoare din diferite materiale.

Desi este numit si orasul luminii, Parisul este cunoscut mai mult ca orasul iubirii si al romantismului.  Emotiile unei cine la o cafenea, pe malurile Senei, in apropierea Turnului Eiffel sau in centrul vechi, ne fac sa ne amintim cu placere de momente fericite.

Citeste si:  Casete pentru bijuterii cu fluturi
Paravan decorativ romantic, decorat cu reproducere dupa pictura clasica
Paravan decorativ romantic, decorat cu reproducere dupa pictura clasica

Va prezentam un paravan despartitor decorativ cu tema romantica pariziana, cu doi indragostiti pe o strada veche, in fundal iar in prim plan o cafenea.

Acest paravan despartitor decorativ vintage este imprimat cu imaginea unei strazi din Paris de la inceputul secolulului trecut.

Ambele fete ale paravanului despartitor sunt acoperite cu panza imprimata cu aceeasi imagine, in stil vintage.

Imaginea reprezinta o strada sau mai bine zis, un colt de strada, focalizand o cafenea numita ‘’Catherine’’, cu o masa si doua scaune afara, pe trotuar.

Paravan despartitor decorativ
Paravan despartitor decorativ cu cafenea pariziana

Alege un paravan decorat cu imagini romantice, reproduse dupa picturi celebre!

Paravanele decorative ale caror imagini imprimate reprezinta strazi sau arhitectura interioara creaza iluzia optica de marire sau prelungirea a spatiului unde acestea sunt amplasate.

Culorile vii ale unui paravan de camera care pare pictat, atrag atentia si creaza un element decorativ de exceptie pentru orice casa, salon, hol, birou sau restaurant. Este, de fapt un paravan de panza imprimata cu imagine reprodusa dupa pictura.

Paravan decorativ romantic, arhitectura interioara
Paravan decorativ romantic, arhitectura interioara

Pentru ca este construit din elemente de lemn care formeaza cadrul acoperit cu panza imprimata, acest paravan decorativ se poate muta usor.

Paravan decorativ romantic venetian
Paravan decorativ romantic venetian, imagine plina de romantism

Aproape complet opac, acest paravan de camera lasa foarta putina lumina sa treaca prin panza dubla, imprimata cu culori mai inchise, oferind astfel intimitate.

Cele mai multe paravane decorative sunt compuse din trei segmente cu inaltimea de 150 sau 180cm. Dimensiunile fiecarui panou pot fi 35×150 sau 180cm. Pentru cei care au nevoie de paravane mai mari, recomandam dimensiunile 45×150 sau 180cm.

Citeste si:  Fantana de apa Feng Shui

Alte modele de paravane despartitoare si paravane decorative pe care le poti gasi la Juliana, magazin de decoratiuni interioare si cadouri din Bucuresti

Paravan despartitor, paravan decorativ cu carti, biblioteca clasica
Paravan despartitor, paravan decorativ cu carti, biblioteca clasica
Paravan decorativ despartitor Alphonse Mucha
Paravan decorativ despartitor, decorat cu imagine reprodusa dupa renumita pictura a pictorului Alphonse Mucha
Paravan despartitor decorativ cu flori si fluture
Paravan despartitor decorativ, decorat cu o imagine superba cu flori si fluturi
Paravan decorativ despartitor Vincent Van Gogh
Paravan decorativ despartitor decorat cu imagine reprodusa dupa celebra pictura ”Flori de migdal” semnata de pictorul Vincent Van Gogh

Pentru a comanda un paravan decorativ romantic, intra in magazinul nostru. Alege unul, dintr-o multime de modele disponibile sau unele care pot fi facute la urmatoarea comanda!

Fiecare dintre noi are propria conceptie despre ceea ce inseamna frumos si romantic cand vine vorba despre decor.

Daca doresti sa iti faci propriul paravan, trimite-ne o fotografie cu o rezolutie foarte buna. Iti putem crea paravanul romantic perfect, decorat cu imaginea dorita.

Viziteaza magazinul online ejuliana.ro la sectiunea ”Paravane decorative”,  pentru a vedea toate modelele si dimensiunile disponibile.

Confirma stocul telefonic, mai ales, daca te ai nevoie de paravan, urgent: 0765511512!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *