Paravan decorativ oriental pentru casa

Paravan decorativ oriental pentru casa sau salon

Cauti un paravan decorativ oriental pentru interior? Ai nevoie de o piesa de mobilier cu valoare decorativa, mai deosebita? Alege un paravan decorativ cu motive orientale!

Viata noastra a devinit tot mai agitata si mai complicata in fiecare zi. Cu totii stim ca energia fizica dar in special energia psihica se epuizeaza mult mai repede.
Viata agitata pe care o traim acum ne suprasolicita si ne aduce in zona de disconfort al organismului pe toate planurile: fizic, psihic si afectiv-emotional .

Paravan decorativ oriental pentru casa
Paravan decorativ oriental pentru casa

De cele mai multe ori bolile si afectiunile fizice apar ca urmare a extenuarii psihice, a stresului si a tensiunilor pe care le resimtim la nivel emotional.
Suntem  afectati de bombardamentul informational negativ, mijloacele mass media si de consumul nervos accentuat de civilizatia moderna.
Chiar daca nu intotdeauna constientizam acest lucru, uneori simtim nevoia de relaxare.
Putem face asta acasa daca avem un astfel de spatiu unde ne putem relaxa sau la cabinetele de terapie sau centrele de spa si masaj.paravane-decorative-despara

Paravan decorativ oriental cu Buddha pentru cabinete de terapie si centre de masaj si spa

Un cabinet de terapie  trebuie sa ofere conditiile unui mediu ambiant placut unde sa ne putem relaxa si reface energia consumata de mediul stresant in care traim.
Imaginile cu Buddha sunt ideale  pentru a crea ambianta de relaxare si deaceea recomandam folosirea tablourilor sau a paravanelor decorative cu Buddha.paravan-decorativ-prosperitate

Citeste si:  Casete pentru bijuterii cu fluturi

Un mediu ambiant se poate crea prin folosirea unui astfel de paravan cu design oriental, cu Buddha.

Un paravan de camera cu Buddha ofera ambianta de relaxare si intimitatea pe care trebuie sa o asigure orice centru spa si de masaj sau cabinet de terapie.

Paravanul despartitor este facut din cadru de lemn cu trei segmente mobile acoperite cu panza imprimata.

Mai multe modele de paravane decorative gasiti in magazinele Juliana.                    

Paravane decorative pentru cabinete medicaleparavan-decorativ-buduar

Pentru a comanda un paravan decorativ oriental sau unul potrivit pentru salonul tau, cu livrare gratuit prin curier rapid, intra in magazinul online eJuliana, la sectiunea destinata paravanelor decorative!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *