De ce sa nu cumperi un paravan decorativ ieftin?

Am ales sa incepem articolul de astazi cu intrebarea: ”De ce sa nu cumperi un paravan decorativ ieftin?” pentru ca am observat ca sunt o multime de oameni care cauta un paravan decorativ ieftin. La o simpla cautare pe Google, am observat ca aceste cuvinte cheie sunt foarte populare si apar ca sugestii.


Paravan decorativ motivational
Paravan decorativ Juliana

Din titlul articolului s-ar putea intelege ca sunt impotriva produselor ieftine. Sunt impotriva preturilor mici? Asta inseamna ca tot ce este ieftin, nu este de calitate? Nicidecum? Ce inseamna un produs care are un pret mic, prea mic? Inseamna chilipir? Toti alergam dupa chilipiruri in speranta ca economisim bani dar oare este asa? Haideti sa analizam putin! Doua produse similare sau chiar identice sunt vandute la preturi diferite, in doua magazine diferite? Cand diferenta de pret este de cativa lei, intelegem ca aici intervine ”fenomenul” foarte benefic pentru piata, numit ”concurenta”. Daca insa, diferenta de preturi este evident prea mare, atunci este ceva dubios si asta ar trebui ”sa ne sara in ochi”. Cei mai multi cred ca au dat peste un chilipir si se bucura ca au au facut o achizitie avantajoasa, doar ca sa descopere mai tarziu greseala.

Paravan decorativ cu copac
Paravan decorativ maslin Juliana

Haideti sa luam un exemplu concret! La eJuliana, pe langa cadouri si decoratiuni interioare, gasiti si paravane decorative de interior. Daca veti compara preturile paravanelor decorative de la Juliana, cu cele ale altor magazine similare, veti observa diferente de preturi, la unele chiar semnificative.

Americanii au o ”vorba”: ”If it seems too  good to be true, then it’s probably not true”! In traducere asta ar insemna: Daca ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci inseamna ca probabil nu este!”

Paravan decorativ ieftin Juliana
Paravan decorativ Lagoon Juliana

Daca un paravan decorativ il gasim la 300 de lei intr-un magazin si un alt paravan, dintr-un alt magazin, il gasim la 500lei, inseamna ca vorbim despre acelasi produs? Nici pe departe.

Da, dar eu vreau un paravan ieftin, probabil va spune cineva? Vreti un paravan ieftin sau unul de calitate, ca sa intelegem ce asteptari aveti? Chiar daca va dezamagesc, trebuie sa va spun ca in acest caz, un paravan ieftin nu este si de calitate.

paravan decorativ cu trandafiri mov
Paravan decorativ cu trandafiri mov Juliana

Iata de ce nu trebuie sa achizitionati un paravan decorativ ieftin:

Cadru de lemn natural sau cadru de lemn presat? Paravanele decorative de calitate sunt facute din cadru de lemn natural, de obicei din lemn de brad, bine uscat pentru a nu se curba in timp. Un paravan ieftin este de obicei facut din fibre de lemn presat care este mai greu decat lemnul natural, evident. Sa admitem ca greutatea paravanului nu este o problema pentru ca nu il duceti in spate, forma paravanului este. Ar trebui sa stiti ca in timp, uneori chiar in scurt timp, cadrul facut din pal sau mdf isi modifica forma si se curbeaza. In plus, daca este expus intr-un mediu unde avem si umiditate cum este salonul de infrumusetare, paravanul facut din lemn presat, va suferi modificari destul de repede.

Paravan decorativ cu bufnita
Paravan decorativ cu bufnite

Calitatea imprimarii panzei

Probabil stiti ca atat paravanele decorative cat si cele despartitoare sunt acoperite cu panza imprimata. Un paravan decorativ este acoperit cu panza ”canvas” imprimata pe fata iar pe spate este acoperit cu panza inchisa la culoare , neimprimata.  Panza inchisa la culoare, neagra, de cele mai multe ori are rolul de a opri lumina. Daca este asezat la fereastra este posibil sa se vada profilul cadrului de lemn daca paravanul nu este dublat cu panza inchisa la culoare.

paravan decorativ ieftin
Paravan decorativ Mystical Forest

Un paravan decorativ de calitate este imprimat cu cerneala de calitate. Paravanele de la eJuliana.ro se pot sterge cu carpa umeda fara a exista riscul de a se sterge si imprimarea.

paravan decorativ ieftin de primavara

Un paravan ieftin se decoloreaza sau se pateaza la contactul cu apa sau umezeala. Daca ati avut ghinionul de a-l murdari sau pata, spalarea cu apa sau stergerea cu carpa umeda iese din discutie.

Daca la specificatiile unui paravan ieftin, veti observa urmatoarea atentionare: ”A se sterge cu carpa uscata” veti intelege de ce.

Paravanul ieftin este imprimat cu cerneala de calitate proasta, care nu rezista la UV. Expus la lumina directa, paravanul isi pierde calitatea imprimarii.

Paravan decorativ cu trandafiri
Paravan decorativ cu trandafiri albi

Adezivul folosit

Imbinarea panzei pe cadrul de  lemn se face cu capse metalice sau adeziv pentru panza si lemn. Un adeziv de proasta calitate se va deteriora rapid mai ales intr-un mediu cu umiditate crescuta. Rezultatul: panza se dezlipeste la colturi, la muchii. Astfel, aveti de ales intre a-l repara sau a achizitiona un paravan nou. Si asta costa in plus.

Daca hotarati sa luati un alt paravan decorativ ieftin inseamna ca platiti mult mai mult decat daca ati fi achizitionat un paravan de calitate de la bun inceput.

Paravan decorativ ieftin Juliana
Paravan decorativ cabina telefonica

comanda acum 0765 511 512

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 9 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan despartitor salon Marilyn Monroe
Pret
Lei 590
Disponibilitate
Available in Stock

2 thoughts on “De ce sa nu cumperi un paravan decorativ ieftin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *