Paravan decorativ despartitor pentru interior

Paravan decorativ despartitor pentru interior Juliana Home

Exista un spectru larg de culori pentru paravanele decorative dar cele mai interesante sunt cele din panza imprimata  cu aspect vintage sau antichizat. Intr-o camera decorata in culori simple sau in alb, un paravan decorativ despartitor cum este cel cu balerine, va da ”pata de culoare” dorita.

Pentru ca aceste paravane de interior sunt facute din lemn, ele sunt mobile si foarte usoare pentru a fi amplasate oriunde dorim.

Paravan decorativ despartitor pentru interior cu trandafiri mov
Paravan decorativ Juliana

Practic, putem schimba decorul oricand intr-un spatiu. Imi amintesc ca una dintre placerile copilariei de care imi amintesc cu placere, era atunci cand redecoram sau mutam pozitia mobilei.

Avand un paravan decorativ despartitor sau chiar doua, putem schimba decorul fara ”a da toata casa peste cap” ci  doar facand cateva schimbari minore.

Paravan decorativ despartitor pentru interior motivational
Putem ascunde sau masca o zona care nu ar trebui sa fie vizibila intr-o casa mica sau garsoniera, dezordinea, un pat nefacut, zona unde mancam, biroul, masa de machiaj si deaceea este ideal sa avem cel putin un  paravan decorativ despartitor in fiecare casa.

paravan decorativ ieftin de primavara
Paravan decorativ ieftin

Paravanul decorativ despartitor isi demonstreaza utilitatea atunci cand vin prieteni pe la noi , avem musafiri neanuntati sau isi fac aparitia mai devreme.

Paravan decorativ despartitor pentru interior cu trandafiri
Un paravan decorativ despartitor creaza intimitate si confort. Puteti intelege si mai bine asta daca amplasati un paravan decorativ pe un perete, in spatele unei plante decorative sau unei mese de toaleta.

Citeste si:  Sfaturi pentru amenajarea dormitorului

Dupa ce ati achizitionat unul, veti intelege cat de util este si nu veti mai putea sa renuntati la el.

Paravan decorativ despartitor pentru interior, paravan ieftin
Paravan decorativ Mystical Forest

Daca ati gasit un paravan decorativ mai ieftin decat la Juliana, asigurati-va ca achizitionati si calitate. Paravanele decorative din magazinele Juliana sunt aduse din Marea Britanie si au calitatea produselor comercializate acolo.

Paravan decorativ despartitor cu pasari flamingo.

Achizitionand un paravan decorativ mai ieftin, dar de calitate mai slaba, va va costa mai mult, poate chiar dublu, in realitate daca va trebui sa-l inlocuiti dupa un timp cand veti observa uzura panzei, a imprimarii, a culorilor sau chiar a cadrului care include balamale pentru mobilitatea panourilor.

Pentru a achizitiona un paravan decorativ de calitate de la Juliana, sunati sau vizitati magazinul online eJuliana.ro.

Un comentariu pentru “Paravan decorativ despartitor pentru interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *