Paravan decorativ de panza imprimata

Paravan decorativ de panza imprimata Juliana

Paravanele decorative sunt cel mai rapid mod de a schimba decorul in casa.Ele adauga caldura si personalitate caminului tau. Asezat in centrul unui spatiu deschis, langa un arbust sau o planta decorativa, un paravan decorativ poate crea un punct focal pentru toti cei care intra.

Din ce este facut un paravan decorativ?

De obicei, un paravan decorativ de panza este format din trei sau patru segmente pliabile prinse intre ele cu balamale metalice. Paravanul decorativ este imprimat identic pe ambele fete dar sunt si exceptii. Unul dintre furnizori nostri are in stoc, cateva modele cu imagini diferite imprimate pe cele doua fete ale paravanelor decorative.

Paravan decorativ de panza imprimata Juliana
Cadrul din lemn este acoperit cu panza ‘’canvas’’ din aceea folosita de pictori pentru tablourile lor. Panza este imprimata cu tot felul de imagini.Cele mai multe paravane de camera sunt cu motive florale, cu imagini shabby chic sau vintage, care amintesc de decoruri si obiecte vechi dar si cu simboluri ale elegantei si frumusetii feminie reprezentate de Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn.

Paravan decorativ de panza imprimata
Avantajul folosiri unui paravan decorativ de panza pentru interior
Un paravan decorativ de panza aduce o noua ambianta in casa, da o nota placuta oricarui interior iar amenajarea si decoratiunile interioare capata cu totul si cu totul o alta dimensiune daca stim cum sa le folosim.Pe langa rolul decorativ, paravanele decorative sunt foarte utile pentru a diviza un spatiu in doua zone diferite.Un paravan decorativ despartitor creaza acel spatiu de intimitate si confort de care este nevoie intr-un salon de cosmetica , spa, masaj si terapie. Un paravan decorativ cu trei sau patru sectiuni se poate transforma usor intr-o cabina de proba.

Citeste si:  Cadouri originale de botez pentru nou-nascuti

Paravan decorativ de panza imprimata Juliana.ro
Paravane decorative de calitate
Calitatea este importanta la paravane decorative.Alegeti paravane decorative de calitate pentru ca nu le cumparati in fiecare zi!Calitatea unui paravan decorativ incepe de la cadrul din care este facut.Un paravan despartitor cu cadru din lemn de buna calitate nu prezinta riscul deformarii in timp.Pozitionarea unui aravan decorativ depinde de forma cadrului sau.Daca acesta nu este drept amplasarea paravanului nu va fi exacta si exista riscul ca acesta si nu–si pastreze forma si pozitia pe care o dorim.

Paravan decorativ de panza imprimata Juliana.ro
Calitatea panzei unui paravan decorativ.
Expunerea unui paravan decorativ de panza in apropierea ferestrei si sub influenta razelor solare il poate decolora partial.Deasemenea panza trebuie sa fie bine lipita mai ales in zona unde se imbina cele doua fete ale paravanului.O imbinare proasta inseamna un paravan decorativ de proasta calitate.

Paravan decorativ de panza imprimata Juliana.ro

Pentru a pastra integritatea panzei in partea inferioara a paravanului decorativ acesta trebuie sa fie dotat cu niste mici picioruse rotunde de plastic . Astfel daca acestea nu exista, se produce uzura la contactul cu pardoseala. Atunci cand il pliem sau il desfacem trebuie sa il ridicam pentru a evita frecarea care produce uzura in timp.
O alta dovada a calitatii si a seriozitatii unui producator de paravane este ambalajul.Un paravan decorativ de panza de calitate vine ambalat individual in cutii de carton.
Paravanele decorative pe care le aducem din marea Britanie sunt aduse si depozitate in cutii individuale de carton astfel nu exista riscul ca sa se deterioreze ca in cazul celor care vin cate patru intr-o singura cutie.

Citeste si:  Rama 12 luni primul an Bambino Juliana

Pentru a vedea modelele disponibile de paravane despartitoare vizitati  Magazinul Online Ejuliana.ro

Un comentariu pentru “Paravan decorativ de panza imprimata

 1. Sandu Gentiana spune:

  Buna seara! As vrea sa stiu ce lungime si latime au paravanele decorative de interior ,sunt interesata pt un salon de masaj! Multumesc si astept raspuns!

  • Juliana spune:

   Buna ziua

   Avem paravane decorative cu inaltimea de 180 si 150cm. Paravanele decorative din trei panouri au dimensiunile 180x120cm respectiv 150x120cm. Cele cu patru segmente au dimensiunile 150 inaltime pe 160cm latime cand sunt complet deschise. Avem si paravane despartitoare din fibre naturale de bambus cu dimensiunile 180x200cm. Detalii si preturi puteti vedea pe http://www.ejuliana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *