Paravan decorativ de interior si masa de toaleta

Paravan decorativ de interior si masa de toaleta Juliana

Astazi am ales vom vorbim despre ce altceva mai putem face cu un paravan decorativ de interior si o masa de toaleta. Atat masa de toaleta cat si paravanul decorativ sunt elemente importante in decorul interior dar sunt si utile in casa.

Pe langa utilitate, un paravan decorativ este si un element de decor important daca il folosim in combinatie cu alte piese de mobilier precum o masa de toaleta sau plante decorative.

Masa de toaleta si paravan decorativ

O masa de toaleta antichizata este intotdeauna un element de decor superb  pe care il putem amplasa in dormitor, pe hol sau oriunde simtim ca se potriveste. Un paravanul decorativ de interior imprimat cu model floral sau unul realizat in stil vintage care completeaza foarte bine decorul este perfect pentru spatiul tau.

Masa de toaleta antichizata

Pentru ca paravanul este facut din panza imprimata, el poate suplini si absenta unui tablou dar daca acesta exista deja, trebuie sa ne asiguram ca face parte din poveste.

Masa de toaleta clasica

Putem amplasa paravanul decorativ de interior in orice pozitie cu usurinta, pentru este mobil si fiecare segment este flexibil datorita balamalelor metalice care ii permite rotirea la 180 de grade.

Paravan decorativ de interior cu copac

Juliana va recomanda o masa de toaleta antichizata din lemn de stejar masiv si un paravan decorativ cu trandafiri insa puteti alege orice alta combinatie potrivita stilului decorativ al casei dvs.

Citeste si:  Raft suport pentru sticle de vin

In flimuletul de mai jos realizat de juliana.ro, puteti vedea diferenta dintre un paravan decorativ de interior si un paravan despartitor.

Pentru a adauga putina ”viata”  decorului vintage acasa sau la birou, putem integra si o planta decorativa naturala, de preferinta, in aceasta combinatie.

Paravan decorativ bej Damasc

Pentru a comanda un paravan decorativ de interior, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau puteti comanda direct din magazinul online eJuliana.roSuna acum pe eJuliana

 Atentie! Aceste paravane decorative se vand atat online cat si offline. Stocurile pot varia de la o zi la alta. Pentru a va asigura ca este in stoc modelul de paravan dorit, sunati la numarul de telefon afisat in dreapta sau trimiteti un mesaj in formularul de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *