Paravan decorativ cu pasari flamingo

Paravan decorativ cu pasari flamingo Juliana

Astazi am ales un paravan decorativ cu pasari flamingo pentru a vorbi despre ce putem face cu el si cu alte accesorii imprimate cu acelasi model. Un paravan decorativ isi gaseste cele mai multe intrebuintari la salonul de cosmetica, la coafor, la cabinetul de terapie sau la centrul de relaxare si masaj.

Ce poti face cu un paravan decorativ acasa? Sunt mai multe locuri unde poate fi folosit cu succes un paravan decorativ dar astazi nu vom ocupa de aspectul estetic pe care il poate avea acesta in decorarea casei.

Am luat ca model acest paravan de camera imprimat cu imaginea a doua pasari Flamingo, pe fundal inchis.

Paravan decorativ cu pasari flamingoAcest model de paravan decorativ cu pasari flamingo nu este foarte inalt, masurand 150cm inaltime si 120 cm latime dar daca este asezat in locul potrivit poate face diferenta.

Paravan decorativ ieftin Juliana
Paravan decorativ Juliana

Modelele de paravan cu fundal inchis sunt de obicei cel mai usor de asimilat intr-un decor si sunt recomandate atunci cand dorim sa evitam efectul de aglomerare pe care il dau unele paravane daca  decorul este deja incarcat.

Acest tip de paravan de camera este imprimat cu o imagine doar pe fata, doar aceasta este importanta cand efectul dorit este strict decorativ sau de mascare a unei zone.Pe spate, paravanul este acoperit cu panza similara, neimprimata, de culoare inchisa.

Citeste si:  Paravan decorativ romantic pentru interior

Pentru canapea va recomandam un set de perne decorative tot cu flamingo.

Perna decorativa sofa

perna-decor-canapea

Pentru efect puteti alege si alte elemente din aceeasi categorie de imagini cu flamingo.

Cutii de depozitare rotunde cu capac

cutii-depozitate-flamingo

Setul de cutii pentru depozitare cu pasari flamingo au urmatoarele dimensiuni:

Cutie de depozitare mare 41×17.5cm, Cutie de depozitare medie 38x16cm, Cutie de depozitare mica 36x15cm

Ceas de perete cu pasari flamingo

ceas-laguna-flamingoPuteti alege un tablou sau un ceas cu pasari flamingo. Ambele sunt facute din lemn acoperit cu panza imprimata ca si paravanul de camera.

Optional, puteti acoperi unul dintre pereti cu tapet cu aceeasi tematica de laguna cu pasari flamingo.In functie de efectul dorit, puteti alege un fond deschis sau unul inchis.

In dormitor, un colt poate fi transformat cu ajutorul acestui superb paravan decorativ.Este de preferat a ascunde un accesoriu, un echipament sau orice alt obiect mai putin estetic prin amplasarea unui paravan chiar in dormitor.

Pentru aproape orice model de paravane decorative putem crea un decor care sa schimbe in mod placut aspectul casei noastre.

Pentru a comanda acest paravan decorativ cu pasari flamingo ne puteti suna la numarul de telefon afisat in dreapta sau puteti sa vizitati magazinul online eJuliana.ro!Suna acum pe eJuliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *