Paravan de panza despartitor cu Londra

Paravan de panza despartitor cu Londra

Alege un paravan de panza despartitor pentru casa ta, pentru a schimba in mod placut aspectul unei cmaere sau spatiul din hol! Se poate dovedi util si in alte spatii, la scoala, la restaurant, salon etc.

Londra, capitala regatului unit al Marii Britanii, este unul dintre cele mai vizitate orase din lume care abunda de istorie si obiective turistice.

Paravan decorativ ieftin Juliana
Paravan decorativ cabina telefonica

Acest paravan de panza despartitor cu Londra, imprimat un colaj de imagini, ne prezinta cateva dintre simbolurile si atractiile turistice ale capitalei Marii Britanii.

paravan despartitor Londra

De ce sa folosesti un paravan de panza despartitor, decorat cu motive britanice?

London Eye este, ca si Turnul Eiffel din Paris, una dintre principalele atractii turistice ale Londrei. Daca urci intr-una dintre cele 32 de capsule ale uriasei roti, ai vedere de 360 de grade a  metropolei britanice, timp de 30 de minute.

Tower Bridge este un monument istoric care deasemenea, iti permite vederea orasului si a Tamisei, de la o inaltime de 45 metri.

London Underground, metroul londonez  este cea mai veche retea de transport subteran din lume. Numele de London Tube vine de la forma cilindrica a tunelelor.

Autobuzul londonez, ”double-decker”  nu mai are nevoie de introducere, fiind, ca si cabina telefonica rosie, unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Londrei.

Tablou cu cabina telefonica, simbolul Angliei.

Model de paravan decorativ si despartitor facut la comanda, cu imaginile dorite de tine

Acesta este un model de paravan de panza despartitor de camera cu colaj de imagini si atractii turistice din Londra. Este facut din cadru de lemn cu trei panouri acoperite cu panza imprimata.

Citeste si:  Potcoava Norocoasa De Nunta Sau Cununie

paravane despartitoare, Paravan decorativ ieftin

Poti alege tu imaginile pe care le doresti imprimate. daca ai nevoie de un paravan imprimat cu o anumita imagine pe ambele fete, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Alte obiecte de decor cu motive britanice

Daca esti fan Marea Britanie, poate te intereseaza si alte produse reprezentand simboluri britanice.

  • Cabina telefonica rosie -suport pentru pahare si sticle de vin
  • Pusculita de lemn cabina telefonica rosie londoneza si cana de portelan fin cu steagul Marii Britanii
  • Cana de portelan fin decorata cu steagul Marii Britanii si ceas de birou in forma de cabina telefonica rosie din metal
  • Cani de portelan fin cu steagul britanic si ceas cabina telefonica pentru birou
  • Cana de cafea din portelan fin decorata cu steagul Marii Britanii si ceas de birou in forma de cutie postala britanica.

Pe langa un paravan de panza despartitor, poti alege si alte obiecte decorative pentru casa ta. Un tablou imprimat pe panza canvas poate fi exact ce ai nevoie pentru a schimba aspectul camerei tale.

Confirma stocul sau precomanda un paravan de panza despartitor, vizitand magazinul nostru online. Aici poti vedea o multime de paravane decorative de interior, imprimate cu diverse imagini interesante.

Alte modele de paravane decorative si paravane despartitoare pot fi comandate in cadrul magazinului online ejuliana.ro. Intra in sectiunea ”Paravane decorative” din cadrul categoriei: Decoratiuni interioare.

Citeste si:  Paravane decorative pentru salon

Un comentariu pentru “Paravan de panza despartitor cu Londra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *