Paravan de panza despartitor cu Londra

paravan despartitor Londra

Paravan de panza despartitor cu Londra

Londra, capitala regatului unit al Marii Britanii, este unul dintre cele mai vizitate orase din lume care abunda de istorie si obiective turistice.

Paravan decorativ ieftin Juliana
Paravan decorativ cabina telefonica

Acest paravan de panza despartitor cu Londra imprimat un colaj de imagini, ne prezinta cateva dintre simbolurile si atractiile turistice ale capitalei Marii Britanii.

paravan despartitor Londra

London Eye este, ca si Turnul Eiffel din Paris , una dintre principalele atractii turistice ale Londrei.Daca urci intr-una dintre cele 32 de capsule ale uriasei roti, ai vedere de 360 de grade a  metropolei britanice, timp de 30 de minute.

Tower Bridge este un monument istoric care deasemenea, iti permite vederea orasului si a Tamisei, de la o inaltime de 45 metri.

London Underground, metroul londonez  este cea mai veche retea de transport subteran din lume. Numele de London Tube vine de la forma cilindrica a tunelelor.

Autobuzul londonez, ”double-decker”  nu mai are nevoie de introducere, fiind, ca si cabina telefonica rosie, unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Londrei.

Tablou cu cabina telefonica, simbolul Angliei.

Paravan de panza despartitor de camera cu colaj de imagini si atractii turistice din Londra, format din trei segmente din lemn.

paravane despartitoare, Paravan decorativ ieftin

Puteti confirma stocul sau precomanda acest paravan de panza despartitor cu Londra vizitand magazinul nostru online de paravane decorative de interior www.ejuliana.ro.

Alte modele de paravane decorative si paravane despartitoare pot fi comandate in cadrul magazinului online ejuliana.ro la sectiunea Paravane decorative din cadrul caregoriei: Decoratiuni interioare.

Citeste si:  Decoratiuni pentru bucatarie

Alte produse reprezentand simboluri britanice pe care le gasiti in magazinele Juliana:

  • Cabina telefonica rosie -suport pentru pahare si sticle de vin
  • Pusculita de lemn cabina telefonica rosie londoneza si cana de portelan fin cu steagul Marii Britanii
  • Cana de portelan fin decorata cu steagul Marii Britanii si ceas de birou in forma de cabina telefonica rosie din metal
  • Cani de portelan fin cu steagul britanic si ceas cabina telefonica pentru birou
  • Cana de cafea din portelan fin decorata cu steagul Marii Britanii si ceas de birou in forma de cutie postala britanica.
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan de panza despartitor cu Londra
Pret
Lei 499
Disponibilitate
Available in Stock

2 thoughts on “Paravan de panza despartitor cu Londra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *