Paravan cu Marilyn Monroe

paravan decorativ Mariyn Monroe

Paravan cu Marilyn Monroe, pentru un decor de exceptie

Vreau sa va prezint un paravan cu Marilyn Monroe pe care il puteti folosi acasa sau la salon pentru rolul sau estetic dar si util. Mai intai sa vorbim putin despre Marilyn Monroe, una dintre cele mai cunoscute dive ale tuturor timpurilor de la Hollywood.

paravan cu marilyn monroe

 Nu-i asa ca este fascinant cat de populara a ramas Marilyn Monroe chiar si dupa atata timp? Era cu adevarat o diva si fetele inca mai admira stilul si independenta ei . Marilyn Monroe era mai mult decat o actrita celebra si sexi. Ea a ramas atat de populara datorita personalitatii si credintei ei in drepturi egale pentru toti oamenii indiferent de rasa.

paravan cu marilyn monroe

In timpul ultimului sau interviu, Marilyn Monroe a afirmat ca: ”Toti, vedete, muncitori, negri, evrei si arabi.Suntem toti frati.” ”Everybody: stars, laborers, Negroes, Jews, Arabs. We are all brothers.”

Mai multe citate de la Marilyn Monroe, devenite celebre, sunt si astazi preluate si pe retelele de socializare:Da unei femei pantofii potriviti si va cuceri lumea!, ”Give a girl the right shoes and she can conquer the world.”, Femeile cuminti rar ajung in istorie.”Well-behaved women rarely make history.”, Imperfectiunea inseamna frumusete, nebunia este geniu, si este mai bine sa fii ridicol decat sa fii plictisitor. ”Imperfection is beauty, madness is genius, and it’s better to be absolutely ridiculous than to be absolutely boring.”, Fii frumoasa in felul tau. ”Be your own kind of beautiful.”, Femeile care vor sa fie egale cu barbatii nu au ambitie.”Women who seek to be equal to men lack ambition.” sunt doar cateva dintre ”vorbele de duh” ale divei americane.

Citeste si:  Parfum pentru ea Juicy Couture

Paravan despartitor Marilyn Monroe

Imaginea divei a fost folosita de-a lungul timpului pe multe obiecte de decor si imbracaminte: cani de portelan, tablouri, paravane decorative, genti, tricouri etc. Folosirea paravanelor decorative cu Marilyn Monroe este foarte populara in saloanele de cosmetica datorita  simbolului de frumusete pe care il reprezinta.

Pentru a comanda un paravan cu Marilyn Monroe, vizitati magazinul online ejuliana.ro, la sectiunea Decoratiuni, subcategorie Paravan Decorativ. Pentru confirmarea stocului la Paravane decorative ne puteti contacta telefonic la numarul afisat: 0765511512

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan decorativ Damasc
Pret
Lei 490
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *