Paine cu Spanac si Ferment

Paine Gustoasa cu Spanac si Ferment 100 de ani

Astazi facem paine cu spanac si ferment 100 de ani – o reteta pe care o poti gasi in format video pe canalul 100 de ani – Secretele Longevitatii.

Cum sa faci paine cu spanac si ferment?

Poti vedea cum se face reteta in acest video:

Ingrediente – Reteta

  • 500g făină cozona
  • 200g lapte (după preferință)
  • 50g Ferment 100deAni
  • 50g unt (ulei solid – ulei de cocos)
  • 100g spanac proaspat sau congelat
  • 10g sare
  • 1 lingură semințe chia
  • 1 lingură semințe mac

Coacem 40 minute la 180C sus-jos în cuptorul pre- încălzit ( sau în același fel în care coaceți cozonacul)

Aboneaza-te!

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati? Aboneaza-te la canalul 100 de ani – Secretele Longevitatii daca vrei sa vezi si alte retete culinare in varianta sanatoasa!

Citeste si:  Biscuiti Cu Morcovi Si Ovaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *