Paine Gustoasa cu Spanac si Ferment 100 de ani
Astazi facem paine cu spanac si ferment 100 de ani – o reteta pe care o poti gasi in format video pe canalul 100 de ani – Secretele Longevitatii.
Cum sa faci paine cu spanac si ferment?
Poti vedea cum se face reteta in acest video:
Ingrediente – Reteta
- 500g făină cozona
- 200g lapte (după preferință)
- 50g Ferment 100deAni
- 50g unt (ulei solid – ulei de cocos)
- 100g spanac proaspat sau congelat
- 10g sare
- 1 lingură semințe chia
- 1 lingură semințe mac
Coacem 40 minute la 180C sus-jos în cuptorul pre- încălzit ( sau în același fel în care coaceți cozonacul)
Aboneaza-te!
Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati? Aboneaza-te la canalul 100 de ani – Secretele Longevitatii daca vrei sa vezi si alte retete culinare in varianta sanatoasa!
eJuliana.ro - Magazin de cadouri
Cadouri de Botez şi Nunta | Magazin online, Bucureşti
Vezi produse în magazin