Pahare pentru cuplu cu mesaj simpatic

Pahare pentru cuplu, un cadou simpatic cu mesaj pentru el si ea

Un cadou mai putin asteptat poate sa fie un set de pahare pentru cuplu. Spun acest lucru pentru ca setul de pahare pe care vi-l recomandam noi nu este unul obisnuit.

Cele doua pahare pentru el si pentru ea sunt inscriptionate cu cate un mesaj simpatic. Aceasta este o idee de cadou potrivita un pentru cuplu, pentru proaspetii insuratei sau, de ce nu, ar putea fi un cadou deosebit de casa noua.

Un lucru este cert, cadoul va surprinde in mod placut si cei carora le veti oferi acest dar se vor bucura foarte mult sa il primeasca.

Pahare pentru cuplu Mr. Right si Mrs. Always Right

Detaliile sunt mereu cele care fac diferenta. Acest set de pahare pentru vin este ambalat intr-o cutie eleganta de cadou. Cutia asigura si pastrarea paharelor in siguranta pentru mult timp.

Cei dragi carora le veti oferi acest cadou vor fi foarte placut surprinsi cand vor deschide aceasta cutie eleganta. Mesajul simpatic ii va face sa surada. Acestea vor fi de acum incolo paharele din care vor savura impreuna un vin excelent.

Pahare pentru cuplu.

Pahare pentru cuplu.

Cele doua pahare elegante cu picior ar arata foarte bine chiar si la o sesiune foto. Sesiunea de fotografii de la nunta poate sa fie si una neobisnuita, hazlie, in care mirele si mireasa sa fie surprinsi savurand o sampanie delicioasa din aceste pahare cu mesaj simpatic.

Citeste si:  Idei mari pentru apartamente mici

Acest set de pahare este potrivit chiar si pentru nasi. Paharele ar fi un cadou grozav din partea mirelui si a miresei, care va fi o amintire frumoasa de la nunta, dar si un dar in semn de multumire pentru faptul ca i-au cununat.

Pahare pentru cuplu.

Daca v-a placut aceasta sugestie de cadou si doriti sa comandati un set de pahare pentru cuplu, puteti face acest lucru printr-un simplu click pe butonul Magazin Online din Menu, mai sus.

Idei de cadouri de nunta cu seturi de pahare pentru cuplu

Puteti oferi aceste seturi de pahare separat sau impreuna cu alte cadouri recomandate din colectiile de nunta de la Juliana.

cadou de nunta Juliana, pahare pentru cuplu si miri
Rama foto argintata suport pentru certificat si set de doua pahare pentru cuplu si miri

In afara de seturile de pahare pentru miri, mai puteti vedea si seturi de cani special dedicate cuplurilor si mirilor. Sunt inscriptionate cu diferite mesaje inspirate si amuzante care vor face deliciul celor dragi cu ocazia cununiei sau la nunta.

cadouri pentru miri

Puteti vizita, direct, sectiunea de Idei de cadouri pentru miri, pentru a alege dintr-o gama variata si multe recomandari Juliana.

Sunati la numarul de telefon afisat pentru a afla detalii legate de produse si stocuri. Deasemenea, puteti comanda si telefonic daca specificati detaliile produsului.

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *