Pagoda cu cinci elemente de metal

Pagoda cu cinci elemente de metal

Pagoda de metal cu cele cinci elemente.

Pagoda cu cinci elemente este un simbol si un remediu feng shui excelent cu un efect mai bun chiar decat cel al clopoteilor de vant, monedelor norocoase si a wu lou-ului metalic.

Patratul din partea de jos reprezinta elementul de pamant, urmat de elementul de metal, care este urmat de elementul de apa si care la randul sau este urmat de elementul de lemn iar in varf este elementul de foc.

Aceasta pagoda de metal cu cinci elemente este facuta pentru a micsora efectele daunatoare ale Stelelor zburatoare #2 si #5.

Fata de alte remedii feng shui de metal si aici vorbim de clopotei de vant de metal sau Wu Lou-ul de metal , aceasta pagoda de metal cu cinci elemente este un remediu mult mai puternic si mai eficient impotriva chi-ului negativ adus de stele zburatoare care apartin elementului de pamant.
Aceasta pagoda este facuta din alama si este buna pentru a contracara stelele zburatoare aducatoare de rau in perioada lui 8 prin difuzarea chiu-lui rau in jurul sau.
Steaua #5 este responsabila de accidente si pierderi financiare iar steaua 2 careia i se mai spune si steaua neagra a bolilor aduce boala si probleme de sanatate.
Specialistii feng shui spun ca pe langa faptul ca respinge efectul rau al stelelor zburatoare 2# si 5#, pagoda cu cinci elemente aduce norocul stelelor zburatoare 1#,3# si 6#.

Citeste si:  Modele inedite de ceasuri de birou

Principiul prin care actioneaza pagoda Celor 5 Elemente este ”intemnitarea” energiei puternice a Stelelor 5 Galben si 2 a Bolilor si se stie ca energia pamantului este amplificata in Perioada lui 8.pagoda-cinci-elemente
Pagoda de metal este goala in interior si poate fi umpluta cu bucatele mici de cristale sau pietricele foarte mici, nisip,sau  pamant.
Dvs puteti spori proprietatile vindecatoare ale pagodei prin introducerea de elemente de pamant in interiorul pagodei.
Unele pagode de metal au deja pamant in ele, introdus de producator.
Dupa ce ati pus elementul de pamant, sigilati pagoda pentru ”a incuia” stelele zburatoare de pamant 2# si 5# si efectelor lor .
Dupa ce ati umplut-o cu pamant , pagoda de metal va fi inchisa pana la urmatorul an feng shui in luna februarie cu exceptia cazului in care va mutati intr-o casa noua.
Unele pagode cu cinci elemente sunt gravate la baza cu trei caractere chinezesti: Fuk, Luk, Sau care inseamna : Fericire, Bogatie si Longevitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *