Oglinda pliabila pentru boudoir-ul tau

Oglinda pliabila – un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din budoir-ul tau

Boudoir-ul este locul in care femeia se simte cel mai bine fiind adesea cuprinsa in ritualurile de infrumusetare stiute bine numai de ea. Plin de un farmec aparte, acesta este, de asemenea, si locul in care are loc transformarea totala a femeii, care se finalizeaza cu o incredere in sine exuberanta si atragatoare. Un accesoriu care nu lipseste din acest loc magic este, desigur oglinda. O oglinda pliabila este absolut necesara, atat ca un obiect de decor deosebit, cat si pentru partea sa practica in ceea ce priveste machiajul de zi cu zi.

Oglinda pliabila din antimoniu.

In ceea ce priveste partea practica, o oglinda pliabila este de mare folos atunci cand au loc ritualurile de ingrijire ale fetei, care includ: demachierea, aplicarea unor masti pentru catifelarea pielii, pensatul, aplicarea unei creme hidratante. Aceasta oglinda, este compusa din doua fete, una dintre ele fiind de marire, care ajuta extrem de mult la lucrurile migaloase, precum, un machiaj deosebit al ochilor sau pensatul.

Oglinda pliabila din antimoniu.

Dupa cum spuneam mai sus, aceasta oglinda este si un obiect de decor cu adevarat deosebit. Oglinda din antimoniu este realizata in maniera vintage. Se pliaza extrem de usor si, astfel poate fi asezata oriunde. In boudoir-ul unei femei, aceasta oglinda va fi, cu siguranta, un punct de atractie al tuturor privirilor datorita rafiinamentului si feminitatii sale. Designul unic, brodat, realizat cu atat de multa migala face din aceasta oglinda o piesa pretioasa pe care orice femeie si-o doreste in boudoir-ul ei.

Citeste si:  Rame foto de familie cu aspect vintage

Oglinda pliabila din antimoniu.

Asadar, cu un simplu obiect, care este si un simbol al feminitatii, poti transforma total aspectul budoir-ului tau bucurandu-te in acelasi timp de faptul ca este practic si ca te va ajuta la realizarea celor mai inedite machiaje. Nu mai sta pe ganduri si ia-ti si tu o astfel de oglinda cu adevarat deosebita!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *