Oglinda pentru living room

Oglinda pentru living room – un “must have” pentru decor

Unul dintre primele lucruri care iti atrage atentia atunci cand mergi in vizita la cineva este oglinda pentru living room. In cazul in care aceasta lipseste, este foarte probabil sa simti absenta unui anumit element de decor din incapere, desi nu vei stii exact despre ce este vorba.
Oglinda este unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui living room. Aduc atat de multe plusuri si au atat de multe functii incat este aproape imposibil sa nu le iei in calcul.

De altfel, se spune ca orice incapere devine in mod automat mult mai sofisticata si bine pusa la punct atunci cand detine o oglinda stilata.

Oglinda pentru living
Exista insa cateva lucruri la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa-ti pui o oglinda in sufragerie. In primul rand, ne referim la pozitia ei. O oglinda asezata in pozitia corespunzatoare iti poate aduce mult mai multe plusuri decat una pusa la intamplare.

Oglinda pentru living
Daca iti asezi oglinda pe acelasi perete cu fereastra, probabil te vei convinge in scurt timp ca nu este o idee foarte buna. Daca o pozitionezi insa pe un perete opus, lumina care va patrunde prin fereastra se va reflecta in oglinda in asa fel incat sa-ti lumineze armonios intreaga camera.

Citeste si:  Atmosfera festiva cu ceainice de Craciun

oglinda-vintage-living
Pe langa functionalitatile lor practice, oglinzile au si avantajul de fi elemente excelente pentru decor. Alese cu bun gust si in ton cu restul mobilierului, oglinzile iti pot face livingul un loc desprins parca din revistele de design interior.

Oglinda pentru living
Pentru ca fiecare dintre noi este unic, oglinda pe care o ai trebuie neaparat sa-ti reflecte personalitatea. Daca ajungi la concluzia ca o oglinda este un lucru bun pentru livingul tau, nu alege una la intamplare, doar ca “sa-si faca treaba”.

Alege o oglinda care spune o poveste despre tine si despre gusturile tale, o oglinda care sa-ti aminteasca de fiecare data cand te privesti in ea ca te afli in propria ta casa.
Aleasa cu bun gust si pozitionata cu stil, o astfel de oglinda pentru living room are menirea de a te face sa simti cu adevarat ca traiesti.

oglinda pentru living

Alege o oglinda pentru living room potrivita! O oglinda de perete care sa o poti integra usor printre celelalte piese de mobilier de calitate din casa ta, poate fi o alegere inspirata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *