Oglinda in Feng Shui, remediu sau o problema

Oglinda in Feng Shui, remediu sau o problema de rezolvat

Cum poti folosi oglinda in Feng Shui, pentru a crea acea armonie caracteristica traditiei si filozofiei orientale? In Feng Shui, oglinzile pot directiona fluxul de chi. Oglinzile sunt o resursa de decorare foarte des folosita si au potentialul de a inspira mai multa prosperitate si de a dubla imaginile frumoase invitand chi-ul care le insoteste.Oglinda in feng shuiCu toate acestea, folosirea oglinzilor in feng shui este de multe ori neinteleasa.

Cum se utilizeaza oglinda ca remediu feng shui in mod eficient?

Exista reguli pentru utilizarea oglinzilor in feng shui, de care trebuie sa tinem seama.

Dacă aveti intrebari despre utilizarea corecta a oglinzilor, urmatoarele randuri ar trebui sa va ajute sa intelegeti cand, unde si in ce cazuri sa le utilizati.

Puteti folosi oglinzile in casa sau la birou, in urmatoarele situatii:

Oglinda in feng shui, atunci cand reflecta imagini sau vederi frumoase.

In cazul in care camera de zi sau camera unde luati masa, are o vedere frumoasa catre vegetatie, copaci, cer albastru, o gradina sau ceva deosebit de frumos, o oglinda este accesoriul perfect.oglinda-living

Pozitionand-o in partea opusa, puteți dubla frumusetea pe care o reflecta.

Oglinzile pot reflecta mesele zonele de locuit si zonele unde se ia masa.

Camera unde se ia masa este locul perfect pentru oglinzi.
Deoarece masa reprezinta bogatia unei familii, acest fapt, mareste această energie.Camerele de zi in care familiile se aduna sunt, de asemenea, locuri bune pentru a atarna o oglinda si poate dubla numarul de persoane in camera pentru un chi mai festiv!

Citeste si:  Idei originale de cadouri pentru bunici

Puteti folosi oglinzi pentru a ascunde problemele.

Desi nu sunt in general folosite pentru deghizare, oglinzile pot face ca zonele cu probleme, cum ar fi stalpii patrați, sa „dispara”. Multe case au coloane sau stalpi patrati, cum ar fi in subsoluri, sau in birouri, care stau iîn mijlocul camerelor.

Prin montarea de oglinzi pe toate cele patru laturi, stalpul ”dispare”.oglinda-in--living-

Puteti folosi oglinzi pentru a dubla banii.

Plasarea unei oglinzi pentru a reflecta un registru de numerar, bijuterii, sau aproape de usa din fata a unui magazin va trage chi mai multi bani, clienti si prosperitate.

Puteti folosi oglinzi pentru a deschide spațiul.

Dacă aveti o camera intr-adevar mica sau un hol lung, aceasta este locul perfect pentru a atarna o oglindă. Puteti atarna o oglinda usor aplecata pe un perete pentru a deschide vizual camera.
Postați o oglinda de-a lungul peretelui unui hol pentru a încetini chi-ul dar nu la capetele holului.
Evitați folosirea oglinzilor in dormitor, care sunt, de obicei, Feng Shui rau.

Nu folositi oglinzile in urmatoarele situatii!

Nu asezați o oglinda vizavi de o usa din fata! Nu trebuie sa fie fata in fata cu usa de la intrare! Acest lucru împinge energia inapoi afara, pe usa. Puteti folosi o oglinda aproape de usa dar niciodata, nu o puneti vizavi de usa din fata.

Nu puneti o oglinda pentru a reflecta imagini negative.

Oglinda dubleaza tot ce reflecta. Daca reflecta ceva neplacut, va mari acel aspect, acea zona din casa. Asigurati-va ca oglinzile nu sunt plasate in zonele unde pot reflecta o usa de toaleta, un semineu (deasupra unui semineu este bine), o soba, sau  alte zone murdare.

Citeste si:  Deodorant Sanex roll on si spray pentru femei si barbati

Cand oglinda reflecta o zona negativa sau murdara, aceasta marește energia. Acest lucru este valabil mai ales pentru foc. Un foc mic va tine de cald, foc mult inseamna  incendiu si poate deveni rapid exces de energie.

Acest lucru este valabil daca puneti o oglinda, la capatul unui hol, care simbolic spune „stai departe” și atrage energie negativa. O oglindă plasată în partea de jos sau de sus a scarilor, va  ”taie” picioarele sau capul. Evitati plasarea unei oglinzi aici.

Nu asezati o oglinda in dormitor!

O oglinda in feng shui sta departe de zona unde dormiti. O oglinda în dormitor poate crea insomnie, mai ales daca ea reflecta patul. oglinzi-dormitor

Daca exista o problema în casatorie, o oglinda poate aduce, de asemenea,  interferente nedorite in relatie. Mai bine în siguranța si odihnit decat rau.

Nu utilizați oglinzi sparte! O oglinda in feng shui este o oglinda intreaga. De fapt, si in traditia populara romaneasca, o oglinda sparta nu aduce nimic bun.

Se spune ca aduce ghinion sa spargi o oglinda. Nu suntem superstitiosi dar suntem de acord ca nu e un lucuru bun sa spargi oglinzile.

Oglinzile crapate sau sparte sunt, energie negativa pentru ca acele parti mici ale oglinzii denaturează sau rupe o imagine. Folositi oglinzi cu rama!

Nu puneti oglinzi fata in fata! Se produce neliniste, stres  si agitatie pentru ca energia ramane blocata.

Citeste si:  Ceasuri de mana in functie de tinuta

Nu lasati oglinzile murdare! Oglinzile trebuie pastrate intotdeauna curate!

Acum ca stiti ce trebuie sa faceti cu oglinda in Feng Shui, puteti sa o folositi ca remediu pentru a rezolva orice  problema atat in casa cat si in viata dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *