Oglinda cu rama antichizata

Oglinda cu rama antichizata

Oglinda cu rama antichizata pentru hol, recomandata pentru casa sau birou. Desi traim intr-o lume a produselor de masa, oamenii au inceput sa aprecieze mai mult obiectele de arta, produsele unicat sau cele ”hand-made”.

Mie imi place mobilierul din lemn masiv cu linii armonioase,  rafinate si finisaje care le dau aspectul invechit, antichizat. Imi plac deasemenea piesele de mobilier care amintesc de vremurile de demult.

Oglinda cu rama sculptata antichizata
Oglinda cu rama sculptata antichizata

Putem aduce inapoi parfumul acele vremuri cand fiecare obiect era facut cu migala si atentie la cel mai mic detaliu si fiecare accesoriu insemna o opera de arta.
Juliana va recomanda astfel de obiecte de arta: oglinzi antichizate cu rama de lemn masiv, lucrate manual.Oglinda cu rama antichizata

Oglinda antichizata cu rama din rasina turnata cu aspect retro clasic
O oglinda cu rama antichizata, bine amplasata mareste spatiul contribuie la distribuirea uniforma a luminii iar daca este de calitate si are si o rama de lemn antichizata, da rafinament.

Chiar si o simpla rama foto de birou poate fi un obiect de decor de mare rafinament daca este realizat in stil acest antichizat cu patina.

Oglinda cu rama antichizata

Oglinda de perete cu rama antichizata sculptata in lemn

 

Desi  exista mai multe modele de finisaje si culori: brass, florentine, copper, silver, renaissance, la oglinzile antichizate, auriul este nuanta in acest caz si se potriveste in orice camera, dormitor sau living indiferent de ce culori am folosit in amenajarea locuintei.
Amplasarea unei oglinzi cu rama antichizata este destul de simpla, o putem prinde de perete sau dupa caz deasupra semineului.

Citeste si:  Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?
cadouri pentru femeia cocheta
Oglinda antichizata din antimoniu, oglinda dubla pentru machiaj
cadouri pentru femeia cocheta
Oglinda antichizata din antimoniu, oglinda dubla pentru machiaj

Pentru birou iti recomandam o oglinda antichizata cu picior, facuta din antimoniu. Are aspect retro antichizat si poate fi folosita cu usurinta pentru ritualul zilnic de cosmetica si machiaj.

Pentru a comanda o oglinda antichizata din antimoniu, viziteaza magazinul online eJuliana, la sectiunea dedicata! Suna la numarul de telefon afisat: 0785232325, pentru a confirma stocul in magazin. Asigura-te ca este in stoc pentru ca livrarea sa se faca la timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *