Ochelari de soare – cadoul perfect pentru barbati

Ochelari de soare pentru barbati 2015

Cu totii stim ca atunci cand vine vorba despre cadoul perfect pentru un barbat, este foarte greu sa ne decidem ce alegem. Chiar daca nu sunt la fel de pretentiosi precum femeile, barbatii nu dispun de multe optiuni de cadouri originale care pot fi personalizate cu usurinta. Daca doresti sa mai variezi putin cadourile, o pereche de ochelari de soare poate fi solutia perfecta uneori pentru persoanele de gen masculin.
Pe timp de vara, cadourile sub forma ochelarilor de soare se bucura de cateva avantaje enorme: sunt perfect adaptate nevoilor impuse de sezon, nu sunt foarte costisitoare si sunt neobisnuite. Daca esti interesat sa faci cuiva un astfel de cadou, iti prezentam cateva tipuri de ochelari care sunt la moda in acest an:
Ochelarii aviator
Acest tip de ochelari pare ca va fi intotdeauna la moda. Succesul ochelarilor de tip aviator poate fi pus pe seama faptului ca se potrivesc multor tipuri de fete si, in functie de culoare, pot fi alegerea perfecta atat pentru barbati, cat si pentru femei. Avand o forma extrem de placuta, ochelarii de tip aviator se potrivesc in primul rand persoanelor tinere si de varsta medie, a caror personalitate tinde sa fie mai mult sau mai putin rebela.
Ochelari de soare aviator
Ohelarii rotunzi
In cazul in care nu stiai, vara anului 2015 este dominata de trendul anilor ’70-80, deci si ochelarii de soare trebuie sa fie de epoca. Faptul ca moda hippie este din nou in centrul atentiei nu ar trebui sa ne surprinda avand in vedere impactul pe care aceasta l-a avut in urma cu cateva decenii. In ceea ce priveste pretul unei perechi de ochelari de soare rotunzi, acesta variaza in functie de firma producatoare sau de alte caracteristici ale produsului.
Ochelari de soare rotunzi
Ochelarii Calator
Intrati in topul preferintelor vedetelor in perioada 2008-2009, acest tip de ochelari au devenit astazi extrem de obisnuiti, dar au ramas la fel de trendy si de cool. Intr-adevar, purtatorii acestor ochelari de soare sunt in general persoanele tinere care vor sa-si puna in evidenta stilul personal prin utilizarea unor accesorii vintage. In orice caz, ochelarii de soare tip RayBan, prin lentilele mai putin transparente, au avantajul de a proteja extrem de bine ochii purtatorului.
Ochelari de soare calator
Ca o concluzie, acestea ar fi principalele trei tipuri de ochelari care sunt astazi la moda si din care puteti alege cel putin un model pentru a-l face cadou unui barbat. Desigur, acest tip de cadou nu poate fi facut oricui, ci doar persoanelor apropiate ale caror preferinte le cunoasteti destul de bine. Tu ce tip de ochelari de soare preferi?Ochelari de soare calator

Citeste si:  Cui oferim cadouri romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *